Unghii puse!
-
0 0Stie cineva sau aincercat sa isi puna unghii false care se lipesc si apoi trebuie sa mergi tot la 3 sapatamani sa ti le dea cu ceva acolo unde au crescut. Daca imi puteti spune mai multe despre acest sb.
-
..te referi la unghiile din plastic ,care se lipesc cu superglue (un lipici puternic) sau cele acrilice care se fac din pudra si lichid?
cele care se lipesc cu lipici nu tin mult doar citeva zile;cele acrilice se formeaza pe unghie cu un praf si un lichid care amestecate se intaresc la temperatura camerei formind unghia acrilica...aceasta se reimprospateaza la 2 sapt cind locul dintre baza unghiei si pielita trebuie umplut...si tot asa pina cind unghia acrilica incepe sa se dezlipeasca singura si ai nevoie de un set nou de unghii... -
Am avut cateva zile aceste unghii false...si sunt complet dezamagita de ele!! Am spus cateva zile deoarece la 3 zile de cand le-am pus mi s-a si rupt prima unghie!!! Sunt putin incomode si la un moment dat deranjeaza cand ai ceva de facut!!! Sentimentul nu este acelasi ca si unghia naturala! Le-am tinut doar 4 zile si am mers sa le scot
nu se merita absolut deloc!!! -
...eu am avut unghii acrilice...tin 2 saptamini(chiar mai mult)se face un refill(adica la baza unghiei se adauga acrilul)si asa unghia arata ca noua..dar prin pilirea suprafetei lucioase a unghiei ,aceasta se subtiaza...este un proces continuu..daca incepi cu unghii acrilice trebuie sa continui..cind le dai jos unghia e slabita,se rupe,agatza orice atinge si are nevoie de citeva luni sa creasca...dar din cind in cind merge sa le pui...daca sint facute la perfectie arata frumos(incercati la saloanele valmy ..au practica americana)..nu vreau sa fac reclama la saloanele cocoanei..nu am fost niciodata acolo...dar stiu ca tipa are scoala facuta aici in u s a...
-
am avut unghii false...iti pune unghia falsa de la jumatatea unghiei tale,o pileste foarte bine pt. a fii la acelasi nivel,se face cu un aparat dar nu doare,iti da cu o solutie dupa aceia k sa nu iti afecteze unghia. dupa aceia aplica acrilul il lasa sa se intareasca cam 2-3 min.dupa aceia iti pileste iar unghiile ca sa le aduca la acelasi nivel sa para adevarate.dupa 2-3 sapt faci retusul pt k iti creste unghia si se vede urat.ca sa le puna dureaza cam 2 ore,intradevar dupa ce le dai jos ai unghia moale,dar dc o ingrijesti,va fii mai bine.
-
Eu am avut unghii false aproape 3 luni de zile si au tinut.
erau de plastic, le-a lipit la jumatatea unghiei, le-a pilit, si a dat cu ceva protector pe deasupra. la 1 saptamana ma obisnuisem in pic cu ele dar crapasem una...m-am dus si mi-an dat cu un strat de matase si s-a lipit...nu am avut probleme PRIMA DATA.
Dupa cele 3 luni am stat fara un timp si mi-am pus iar...dar a fost prea mult..la 2 zile dupa aplicare ma dureau degetele si a trebuit sa le dau jos..unghiile mi se subtiasera si a fost devoie de 6 luni de recuparare. Nu mi-am mai pus de atunci
-
Eu am avut unghii false aproape 3 luni de zile si au tinut.
erau de plastic, le-a lipit la jumatatea unghiei, le-a pilit, si a dat cu ceva protector pe deasupra. la 1 saptamana ma obisnuisem in pic cu ele dar crapasem una...m-am dus si mi-an dat cu un strat de matase si s-a lipit...nu am avut probleme PRIMA DATA.
Dupa cele 3 luni am stat fara un timp si mi-am pus iar...dar a fost prea mult..la 2 zile dupa aplicare ma dureau degetele si a trebuit sa le dau jos..unghiile mi se subtiasera si a fost devoie de 6 luni de recuparare. Nu mi-am mai pus de atunci