lovitura san

•  
    • 248 mesaje
    11 Iul 2007, 14:36
    0 0
    Fetelor, m-am lovit aseara la san si nu stiu ce as putea face pentru a preveni aparitia unui nodul. M-am lovit cazand cu sanul in umarul sotului meu - care statea pe o canapea din acelea umflate cu aer, de plaja, eu m-am intins prea mult sa iau ceva, spatarul s-a inmuiat si asa am cazut din pozitia vertical pe canapea cu sanul in umarul sotului. M-a durat cam o ora, am frecat locul si am pus comprese cu apa rece. Sa dau si cu unguent Diclofenac? Doctorul meu de familie e barbat si cred ca ar rade de ipohondria mea daca m-as duce pentru asta la el. De la o astfel de lovitura se poate face cancer in timp? Eu am acum 29 de ani. Multumesc anticipat, fetelor.
  •  
    • 392 mesaje
    11 Iul 2007, 15:20
    0 0
    Poti sa pui comprese cu foi de varza. Presezi bine foaia de varza (la nervuri, ca sa nu mai fie dura), impachetezi sanul si acoperi cu o bucata de panza. E bine sa tii compresa toata noaptea.
    Daca apar modificari de culoare sau te mai doare, du-te la doctor.
    Sanatate multa!
  •  
    • 221 mesaje
    11 Iul 2007, 22:24
    0 0
    Medicii zic ca nu se face cancer mamar din cauza unei lovituri.Eu stiu femei cu cancer care in trecut s-au lovit rau la san.Dar nu vreau sa te sperii,sa nu te superi pe mine.Poate e doar ironia sortii!Dar sa nu-ti fie rusine sa te duci la medicul de familie sa-i spui ce ai patit,mai bine sa fi tu sigura.Daca rade e un prost zic eu,pt ca boala asta creste ca numar in fiecare an si nu e de ras.Vezi si tu daca apar modificari sau dureri la locul unde te-ai lovit.Te pup!Sa te duci la dr ,daaa?Diclofenacul e antiinflamator,cred ca e bun,dar si varza e buna,daca s-a umflat ceva acolo.
  •  
    • 156 mesaje
    11 Iul 2007, 22:34
    2 1
    Dute neaparat la doctor mai ales daca s-a invinetit. cu loviturile la san nu este de glumit. Nu se face neaparat cancer de la lovituri, dar pot aparea noduli.