operatie cataracta
-
11 Iul 2007, 10:540 0Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un dr. oftalmolog bun
.
Pentru sotul meu, care trebuie sa faca cat mai urgent operatie de cataracta
.
Daca este de la o clinica particulara, ar fi si mai bine.
Ma intereseaza o persoana de incredere, care sa faca treaba buna, care sa ma si lamureasca ce trebuie sa facem, ce cristalin e mai bun sa cumparam, etc.
Am auzit de diversi dr. care au clinici particulare, care care, din pacate, din lipsa de profesionalism au lasat persoane fara vedere.
Va multumesc
-
11 Iul 2007, 11:06Si, v-as mai ruga daca aveti idee cum decurge o astfel de operatii, ( eventual daca ati facut ), sa-mi spune-ti si mie : ce trebuie sa faci inainte, cam cat dureaza operatia, ce ati avut voie sa faceti dupa si ce nu, etc.
-
11 Iul 2007, 11:53dupa parerea mea cei mai buni sunt cei de la sp ascar,sp de ochii, de langa ASE; dureza in functie de cat de cuminte esti in timpul operatiei, adica, la bunica mea a durat 45 de min la altii a durat si mai mult,in 3 zile ia dat drumul; acolo eti sigur ca te cos cu ata care se topeste, in alta parte poate sa nu aiba stfel de ata si te cheama la control, stai cu picaturi, pana se vindeca rana...apoi iti taie firele...
multa bafta -
11 Iul 2007, 14:46Mergi cu incredere la dl dr Moraru de la clinica particulara Oculus ,gasesti toate informatiile la www.eye.ro.Preturile sint mari dar operatia simpla si cu rezultate foarte bune.Operatia dureaza cca 20 minute si apoi pleci acasa,a doua zi la control.Pe situl lor gasesti si tarifele.Bafta!
-
11 Iul 2007, 15:48merci mult, intru pe site sa ma interesez.
va sarut pe toate si va multumesc pt. raspunsuri