Papanicolau de la C II la C I
-
0 0poate stiti voi cum ar fi posibil ca de la un rezultat C II la testul Papanicolau sa ajungi la un C I?! este posibil?! ce tratament ar putea fi eficace?! stiu ca C II nu e rau, dar totusi, mi-a intrat mie in cap gandul acesta si nu pot renunta la el...
-
Eu am trecut de la CIII la CII, cu ajutorul unui tratament cu ovule. Aveam o gardnerella si doctorita mea a presupus ca aceasta este cauza CIII-ului. Intr-adevar, asa a fost...dupa acest tratament, mi s-a modificat rezultatul testului...
Bine, eu mai alte si alte probleme...o cervicita cronica,HPV...
Tu de ce ai CII ? Banuiesc ca ti s-a explicat...
Multa sanatate iti doresc! -
mda, explicatia ar fi ca multe femei care si-au inceput viata sexuala au C II si nu este o problema. am avut si candidoza, dar tot C II ramane. acum eu stau sa ma gandesc ca poate nu are dreptate medicul... nu stiu... poate intra cineva care a avut C II si a ajuns la C I si ne spune mai multe...
sanatate iti doresc si tie!
-
Fetelor, spuneti-mi va rog,dupa ce ati facut papanicolau, vi sa prescris si un anumit tratament. Va intreb pentru ca o colega de a mea si-a facut papanicolau si a stat azi toata ziua cu capul in reteta aia, ca sa desluseasca denumirea medicamentelor scrise in ea.
Voua ce medicamente v-au fost prescrise?