Papanicolau de la C II la C I

•  
    • 27 mesaje
    10 Iul 2007, 19:22
    0 0
    poate stiti voi cum ar fi posibil ca de la un rezultat C II la testul Papanicolau sa ajungi la un C I?! este posibil?! ce tratament ar putea fi eficace?! stiu ca C II nu e rau, dar totusi, mi-a intrat mie in cap gandul acesta si nu pot renunta la el...
  •  
    • 14 mesaje
    10 Iul 2007, 20:21
    0 0
    Eu am trecut de la CIII la CII, cu ajutorul unui tratament cu ovule. Aveam o gardnerella si doctorita mea a presupus ca aceasta este cauza CIII-ului. Intr-adevar, asa a fost...dupa acest tratament, mi s-a modificat rezultatul testului...
    Bine, eu mai alte si alte probleme...o cervicita cronica,HPV...
    Tu de ce ai CII ? Banuiesc ca ti s-a explicat...
    Multa sanatate iti doresc!
  •  
    • 27 mesaje
    10 Iul 2007, 21:05
    0 0
    mda, explicatia ar fi ca multe femei care si-au inceput viata sexuala au C II si nu este o problema. am avut si candidoza, dar tot C II ramane. acum eu stau sa ma gandesc ca poate nu are dreptate medicul... nu stiu... poate intra cineva care a avut C II si a ajuns la C I si ne spune mai multe...

sanatate iti doresc si tie!
  •  
    • 14 mesaje
    10 Iul 2007, 21:30
    0 0
    Intr-adevar, tipul CII este foarte des intalnit...mai rar iese CI.
    Dar tu daca n-ai probleme, de ce te framanti din cauza asta ? La urma urmei, este un rezultat normal...
  •  
    • 27 mesaje
    10 Iul 2007, 21:39
    0 0
    nu stiu, cred ca am pe creier acelasi pititc care stinge lumina la frigider atunci cand il inchizi... asa mi-a intrat mie un gand sfredelitor in cap si nu pot scapa de el. de aceea m-am gandit ca poate s-a mai confruntat cineva cu ceva de genul si imi spune si mie...
  •  
    • 27 mesaje
    11 Iul 2007, 22:27
    0 0
    nu mai stie altcineva ceva despre acest subiect?!
  •  
    • 452 mesaje
    13 Iul 2007, 21:17
    0 0
    Fetelor, spuneti-mi va rog,dupa ce ati facut papanicolau, vi sa prescris si un anumit tratament. Va intreb pentru ca o colega de a mea si-a facut papanicolau si a stat azi toata ziua cu capul in reteta aia, ca sa desluseasca denumirea medicamentelor scrise in ea.
    Voua ce medicamente v-au fost prescrise?