indignare si o intrebare

•  
    • 54 mesaje
    10 Iul 2007, 14:53
    2 0
    Fetelor, acum m-am intors de la gineco. N-am mai fost de multi ani, mea culpa. Insa ... sunt socata. De cum am fost tratata, desi am platit. "Clinica" este Romar (la Polizu). M-am dus pt ca ieri a aparut sange in secretie si o usoara senzatie de discomfort si usturime. Ar trebui sa imi vina pe 19-20 iulie. Ei bine, acum sangerez si mai rau, femeia aia a rascolit zdravan, nu tu "scuze", nu tu "te doare", nimic. Am facut si analiza de secretie si Papanicolau si o eco intravaginala, dupa care dr a spus ca ea nu vede nimic in neregula! pai bine, si de ce e sange??? Oricum, mi-a dat o reteta, dar nu inteleg ce a scris, ceva care incepe cu "d". Ma voi duce la farmacie sa intreb si apoi ma uit pe net, nu prea mi-a inspirat incredere dr si nu am de gand sa iau orice i-a trecut ei prin cap.
    Intrebarea mea e: de la ce sa fie sangerarea? sex nema ( ), antibiotice nu iau, doar Motilium pt stomac si Magne B6 si acid folic. Din cauza menstruatiei foarte abundente folosesc tampoane si absorbante. Sa fie de la OBuri?
    Oricum, am de gand sa le scriu si sa ma plang de felul in care m-a tratat dna respectiva. SA nu mai vorbim de banii pe care mi i-au scos din buzunar...
  •  
    • 5457 mesaje
    10 Iul 2007, 14:58
    0 0
    Sangerarea poate fi de la o rana pe col. Se cauterizeaza si nu doare, e o operatie simpla.
    Eu merg tot la Romar, dar in Galati, la un tip. Mi se pare super Ok. E un finut, chiar te intreaba daca te doare, te ajuta sa cobori de pe masa, sa te urci pe masa si e un blandut si un finut. Intr-adevar preturile sunt mari, dar nu m-as duce in alta parte.
    Si, sincer, am fost si la o femei - medic ginecolog, dar mi s-au parut brutale, artagoase, cu un comportament execrabil, pe cand tipul asta e un dulcel.
    Pentru sangerare, cred ca e o mica rana pe col...nu e nimic grav
  •  
    • 54 mesaje
    10 Iul 2007, 15:00
    0 0
    Mergi si la alt ginecolog.
    Iti recomand pe Mihaela Ivanov-Centrul de Diagnostic si Tratament Dorobanti.
    Daca nu ai recomandare de la medicul de familie, consulattia costa maxim 500 000 lei.
    Sangerarea poate fi pur si simplu o dereglare, nu te impacienta. Poate fi si de la caldura...
    Sananate multa iti doresc!
  •  
    • 54 mesaje
    10 Iul 2007, 15:10
    0 1
    Va multumesc mult pentru raspunsuri!
    Ma voi duce si la Centrul de Diagnostic Dorobanti la urmatorul salariu si repet si analiza si Papanicolau.
    Din cauza unei alte "domane doctor" am patimit si in trecut.
    Avem dreptul la servicii de calitate si nu ma las pana nu capat macar scuze de la compania numita Romar.
  •  
    • 248 mesaje
    10 Iul 2007, 17:32
    0 0
    Daca sangerarea e usoara si secretia e bej, poate fi de la o inflamatie a ovarelor. La mine intotdeauna asa se manifesta anexita. De vreo 4 ori am vut asa, am fost la doctor si mi-a dat aniinflamator (Indometacin sau Movalis) si mi-a trecut. Din pacate, la mine revine destul de des, daca ma trage putin curentul la picioare.
  •  
    • 14 mesaje
    10 Iul 2007, 20:28
    0 0
    Poti sa-mi spui cum o cheama pe doctorita la care-ai fost ? Te intreb pentru ca acolo merg si eu de ceva vreme.
  •  
    • 312 mesaje
    10 Iul 2007, 21:14
    0 0
    Daca sangerarea s-a accentuat dupa manevrele prestate, inclin sa cred ca e vb de o mica rana. De ce mica? Fiindca nu a vazut-o madam doctora.
    Nici eu nu urmez tratamentele prescrise dupa ureche, adica in absenta unui diagnostic clar si a depistarii cauzei. Intreb: Si, o sa-si faca treaba tratamentul asta? Daca mi se rapsunde: Pai sa vedem!, mai cer investigatii, altfel nu accept sa faca medicii experiente pe mine.
  •  
    • 54 mesaje
    11 Iul 2007, 10:52
    0 0
    Sabina, e vorba de dr Vargolici. Consultatia a durat cel mult 3 minute, hai 4 cu tot cu colectarea de secretie, ca o instruia si pe o studenta. Ca sa nu mai spun ca nu m-a intrebat nimeni daca sunt de acord sa fiu material didactic. Nu inteleg ce cauta acolo studenta, Romarul e privat si nu e spital universitar! Nu m-a intrebat decat daca am avut vreo intrerupere de sarcina (no-no!), daca am copii (nici atat). Dar nu a intrebat daca iau antibiotice, cand a fost ultimul contact sexual, nimic, i-am spus eu toate astea.
    Plus ca i-am spus ca am betatalasemie si a spus ca "nu conteaza aici" ( ). Ma rog.
    Am intrebat ieri la farmacie ce a scris pe reteta, dar iar am uitat cum se numeste medicamentul. In orice caz, m-am uitat acolo pe prospect si nu l-am luat. E ceva cu progesteron, recomandat pt amenoree, pt reglarea ciclului menstrual neregulat, etc. Nu imi suna mie bine progesteron,asa ca n-am luat.
    Daca noaptea nu am sangerat, azi iar a aparut, insa e mai diluat. Si nu au mai fost nici cheaguri de sange in urina.
  •  
    • 4487 mesaje
    11 Iul 2007, 11:11
    1 0
    Freespirit, nici eu nu am mai fost la control ginecologic de mult timp. Dar cand am fost ultima oara, m-am dus la Medicover-ul de pe Plevnei. M-am dus la un ginecolog barbat, care mi-a facut si papanicolau. S-a purtat foarte frumos cu mine. Data viitoare, cand o fii, ca nici eu nu stiu, o sa ma duc tot acolo si poate reusesc sa ma bag tot la tipul asta. Nu mai stiu cum il cheama, dar cred ca este singurul barbat la ginecologie. Sunt si femei, dar nu ma bag la ele, ca nu stiu meserie. Sau cel putin cele la care am fost m-au tratat oribil.
  •  
    • 97 mesaje
    11 Iul 2007, 15:43
    0 1
    Eu nu pot sa pricep cum ti-a recoltat secretie si test pap daca aveai sangerari? Ma depaseste, eu asa ceva nu am mai auzit. Doctorita vroia sa ii arate studentei cum se recolteaza probabil. Nu cred ca probele tale sunt bune, din pacate.
  •  
    • 54 mesaje
    11 Iul 2007, 16:34
    0 0
    Hait!!!! adica am platit 2 mil 200 degeaba? valelu, simt ca ma apuca dracii!!! nu imi vine sa cred!
  •  
    • 97 mesaje
    11 Iul 2007, 17:06
    0 0
    Eu asa stiu, ca nu se recolteaza secretie pentru lama, test pap sau orice alt fel de analiza de secretie daca ai hemoragie, ca nu se pot citi testele. Imi pare rau, nu stiu ce o fi fost in capul doctoritei.
    Si eu m-am dus la ginecolog pentru sangerare usoara si mi-a dat antibiotice si antiinflamator, pt ca aveam inflamatie (anexita). Abia dupa ce mi-a venit ciclul (si a trecut hemoragia) si dupa cel putin 3 sapt de la antibiotic, mi-au facut analize de secretie.
  •  
    • 54 mesaje
    11 Iul 2007, 17:58
    0 0
    Eva, m-am tot uitat pe net, dar toate articolele despre Papanicolau erau vagi, se mentiona ca e ideal sa fii in ziua a10a a ciclului. Voi cauta si in engleza, poate asa gasesc info mai precise. Daca m-a pacalit dr aia, o sa aiba de-a face cu mine
    La mine nu e hemoragie propriu-zisa, ieri a fost mai urat, dupa consult; asa, curg cateva picaturi, dar nu e sangele foarte clar, cateva cheaguri mici in urina si cand ma sterg se vede ca e o secretie amestecata cu sange.
    M-am pregatit de batalie! daca si-a batut joc de mine... hhhhmmmmm... auoleu ce urat fac!
  •  
    • 8237 mesaje
    11 Iul 2007, 23:30
    0 0
    Scuze ca ma bag, dar la fel stiu si eu ca o mica sangerare, iti strica proba.
    Nu stiu terminologia in romaneste ( sorry) io am fost acum cateva luni pentru recoltat cervical smear (test de secretie??). Problema e ca la recoltari, cu periuta ei m-a zgariat si a fost sange (ffff) putin in probe. Partea proasta e ca ma duc iar saptamana viitoare.
    Sorry, dar intr-adevar probele tale nu sunt bune.

Mie mi le-a facut o asistenat super-draguta care se purta cu mine parca nasteam :"well done, you're doing very well" and so on....
  •  
    • 54 mesaje
    12 Iul 2007, 09:37
    0 0
    Froggy_me... ma apuca dracii. O sa dau azi un telefon sa intreb ce e cu probele alea. Daca am platit doar ca sa ma foloseasca drept material didactic, sa faca bine sa imi dea banii inapoi sa ma duc la o clinica serioasa. Cata nesimtire! Dar tu unde ai fost? in tara sau in strainatate?
  •  
    • 706 mesaje
    12 Iul 2007, 10:45
    0 0
    buna,in luna aprilie mi-au aparut si mie niste scurgeri,abia in mai am ajuns la ginecologie.
    si mai aveam sangerari mici,si mi-a luat secretie si papanicolau.dupa o saptamana am mers pt rezultat,mi-a dat tratament pt infectie si dupa tratament am fost sa imi cauterizeze rana!

rana pe col nu apare de la ob-uri sau de la contact sexual,tu ai o infectie,nu ai tratat-o si acea infectie ti-a provocat rana!

imi pare rau sa aud ca s-a comportat asa cu tine acea doctorita,pe mine ma intreba doctorita daca ma doare,daca simt ceva cand apasa iar la cauterizare nu a putut sa imi faca anestezie,m-a dat cu un spray.
    si ca sa ma faca sa mai uit,sa ma gandesc la altceva imi spunea ca ma da cu mai mult spray sa nu ma doara deloc,la un moment dat a durut putin,i-am spus si s-a oprit,a reluat cauterizarea cand i-am spus eu,adik a fost f bine!m-a durut pt ca nu mi-a facut anestezie.
  •  
    • 4208 mesaje
    12 Iul 2007, 16:06
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 488 mesaje
    12 Iul 2007, 23:24
    1 0
    Mergi la alt ginecolog.Sangerarea poate veni de la o rana pe col.Daca ai facut testul o sa sti sigur.
    Eu acum multi ani m-am dus la un ginecolog si pentru ca mi-am uitat analizele acasa m-a facut vaca.(pe banii mei)Bineinteles ca nu m-am mai dus la el.
    Cand am ramas insarcinta a trebuit sa ma internez in spital ca am avut niste probleme.Medicul sef m-a consultat si el si mi-a spus ca nu-s gravida(desi eram)Sunt oameni si oameni.
    Eu am schimbat 4 medici pana am gasit unul ca lumea si la care merg cu incredere.