alunite
-
9 Iul 2007, 23:110 0Va mai rog si eu cu un sfat.
Baietelul meu are 8 ani si de mic a avut alunite ( a avut chiar un hemangiom, pe care l-am operat la 5 luni). acum parca ii mai apar si nu stiu daca sa-l duc anul asta la mare. am citit ca sunt un semn al cancerului de piele. ce sa fac? are nevoie de mare, caci lui ii face bine la sistemul respirator. va multumesc -
9 Iul 2007, 23:46Poti sa-l duci la mare si sa-l protejezi bine de soare. Nivea copii SPF 50 reanoita la 2-3 ore protejeaza foarte bine. Folositi tricouri cu maneci, nu stati la soare intre 11 si 16 , cautati umbra (pomi sau parasol).
-
10 Iul 2007, 17:36Alunitele nu sunt un semn al cancerului de piele, ci se pot transforma in asa ceva la unele persoane daca sunt supuse la factori care le deranjeaza (expunerea prelungita la soare, ruperea lor etc.). Sunt o multime de oameni cu foarte multe alunite care nu au si nici nu vor face niciodata cancer de piele.
-
11 Iul 2007, 00:47Mai bine te interesezi pe la cunoscuti, pe net, pe unde stii de un dermatolog bun si il duci pe baietel la un control inainte de mare. Si il intrebi pe doctor daca e ok sa mearga sau nu. (si eu am f multe alunite dubioase si ma cam feresc de soare). O crema buna mi se pare cea din gama alba cu ecran mineral de la Avene, spf 50.
Distractie placuta in concediu
-
11 Iul 2007, 22:37va multumesc pentru sfaturi. crema de protectie am folosit in fiecare an de veneam cu el de la mare foarte putin bronzat. totusi o sa merg la dermatolog. nu vreau sa tisc.