cum sa fac?
-
0 0acum 2 luni am descoperit la un control ginecologic ca am o rana pe colul uterin si o infectie,am luat tratament pt infectie si peste 2 saptamani am facut cauterizarea.
a fost bine,a durut atunci un pic dar a trecut.nu am avut voie sa fac baie,sa folosesc tampoane interne sau sa am relatii sexuale asta timp de o luna de zile de la cauterizare.
am facut exact cum mi-a zis doctorita,cand a trebuit sa merg la control nu am avut cum,pur si simplu nu am putut.acuma doctorita va fi plecata pt vreo 2-3 saptamani iar eu nu am mai facut acel control.
pot sa am relatii intime?e rau?eu ma simt bine,nu mai am nici un fel de scurgeri.si am zis ca vom folosi prezervativ,in caz ca mai am acea infectie sa nu o ia si prietenul meu.
voi ce spuneti?e bine asa?cum sa fac? -
eu zic sa astepti,mai bine sa nu fie nimic,iti spun eu care ma lupt cu HPV din ianuarie si totul a inceput tot printr-o rana pe care doctorita mea vroia initial sa o cauterizeze,dupa care s-a razgandit si mi-a spus sa fac tipajul pt HPV.Daca nu mai ai rabdare sa afli raspunsul mergi totusi la alt medic sa iti spuna daca s-a vindecat rana Bafta!