cum sa fac?

•  
    • 706 mesaje
    8 Iul 2007, 12:42
    0 0
    acum 2 luni am descoperit la un control ginecologic ca am o rana pe colul uterin si o infectie,am luat tratament pt infectie si peste 2 saptamani am facut cauterizarea.

a fost bine,a durut atunci un pic dar a trecut.nu am avut voie sa fac baie,sa folosesc tampoane interne sau sa am relatii sexuale asta timp de o luna de zile de la cauterizare.

am facut exact cum mi-a zis doctorita,cand a trebuit sa merg la control nu am avut cum,pur si simplu nu am putut.acuma doctorita va fi plecata pt vreo 2-3 saptamani iar eu nu am mai facut acel control.

pot sa am relatii intime?e rau?eu ma simt bine,nu mai am nici un fel de scurgeri.si am zis ca vom folosi prezervativ,in caz ca mai am acea infectie sa nu o ia si prietenul meu.

voi ce spuneti?e bine asa?cum sa fac?
  •  
    • 237 mesaje
    8 Iul 2007, 13:12
    0 0
    analize ti-ai facut?stii ce era acolo,in rana?ce a provocat-o?stii,uneole rani apar ca urmare a infectiei cu HPV(vezi topic HPV-grup suport),dar mai bine astepti controlul,sanatatea ta e cea mai importanta,iar iubitul tau va intelege si te va astepta...
  •  
    • 706 mesaje
    8 Iul 2007, 13:15
    0 0
    am avut o infectie(bacili si coci),inainte de cauterizare doctorita mi-a mai luat o lama sa vada daca s-a vindecat infectia,acest rezultat trebuia sa il aflu la acest control la care nu am mai ajuns.
  •  
    • 237 mesaje
    8 Iul 2007, 13:20
    0 0
    eu zic sa astepti,mai bine sa nu fie nimic,iti spun eu care ma lupt cu HPV din ianuarie si totul a inceput tot printr-o rana pe care doctorita mea vroia initial sa o cauterizeze,dupa care s-a razgandit si mi-a spus sa fac tipajul pt HPV.Daca nu mai ai rabdare sa afli raspunsul mergi totusi la alt medic sa iti spuna daca s-a vindecat rana Bafta!
  •  
    • 40 mesaje
    8 Iul 2007, 13:35
    0 0
    nu sta dupa doctoritza ta...mergi la altul si ii spui povestea;dupa cauterizare 6 sapt nu ai voie contct sexual
  •  
    • 706 mesaje
    8 Iul 2007, 18:45
    0 0
    cauterizarea am facut-o la inceputul lunii iunie,deci 4 sapt din luna iunie+ pana sapt viitoare se fac 6 sapt(daca socotesc bine).
    acuma nici nu stie la care alt medic sa ma duc,incotro.ma gandesc ca daca nu sunt pacienta acelui medic nu ma va baga prea mult in seama.
  •  
    • 650 mesaje
    8 Iul 2007, 18:50
    0 0
    nu mai e nimeni la cabinet? nu poti sa suni sa rogi o asistenta sa-ti caute rezultatul testului in fisa? daca nu se poate, asteapta sa se-ntoarca doctorita.
    si de alta data, cand nu poti ajunge, macar da un telefon.
  •  
    • 706 mesaje
    8 Iul 2007, 18:57
    0 0
    sa trec pe la cabinet sa intreb de rezultatul lamei luate cand mi-a facut cauterizarea e o idee buna,eu as vrea sa stiu si daca rana a trecut,vreau sa fie totul bine!
  •  
    • 650 mesaje
    8 Iul 2007, 19:15
    0 0
    poti sa te duci la alt doctor sa se uite daca a trecut rana. crede-ma, nu e asa mare filozofie, nu-i nevoie sa-ti faci griji ca nu-ti da atentie daca nu e doctorul tau curent. numai baga speculum si se uita la colul tau. e pe col, nu? sper ca nu gresesc
  •  
    • 706 mesaje
    8 Iul 2007, 19:30
    0 0
    da,rana a fost pe colul uterin si cica era maricica.daca iau ceva vitamine are vreo treaba cu infectia?stiam ca de la antibiotice poti face infectie.
  •  
    • 650 mesaje
    8 Iul 2007, 19:38
    0 0
    intreaba doctorul, eu de unde sa stiu?
  •  
    • 706 mesaje
    10 Iul 2007, 11:02
    0 0
    Buna dimineata,vreau sa va intreb,cele care ati facut cauterizarea ranii pe colul uterin,cat au durat acele scurgeri maronii?

eu initial dupa cauterizare am avut niste scurgeri galbui,de ieri mi-au aparut niste scurgeri maronii si au trecut aproape 6 saptamani de la cauterizare,este normal?
  •  
    • 237 mesaje
    10 Iul 2007, 13:41
    0 0
    Eu am facut rezectie si cauterizare si am avut o scurgere galbuie cam 3 saptamani,dupa aceea am facut control si doctorita mi-a dat niste ovule ,iar apoi nu am mai avut nimic,asa ca nu stiu ce sa iti spun...trebuie totusi sa mergi sa vb cu un medic
  •  
    • 706 mesaje
    11 Iul 2007, 10:10
    0 0
    mi-a venit menstruatia cu 5 zile mai devreme,e bine?stiu ca nu trebuie sa intarzie,nici nu aveam motiv sa imi intarzie pt ca nu am mai facut dragoste de 2 luni si ceva,dar acuma de ce mi-a venit cu 5 zile mai devreme?
  •  
    • 237 mesaje
    11 Iul 2007, 10:46
    0 0
    Stai linistita ,la fel mi s-a intamplat si mie dupa cauterizare.