neglijenta in asternut
-
0 0vreau sa-mi raspundeti repede daca vi s-a intamplat ca dupa un chiuretaj sa ramaneti insarcinate imediat luna urmatoare? sunt ingrozita!inca nu stiu sigur dar maine imi fac testul neaparat.sper sa fie doar o inchipuire sau o teama a mea...astept raspunsuri kt mai repede posibil-poate ceva incurajari...
-
Aoleu Maia...m-ai bagat in sperieti.

De doi ani folosesc metoda calendarului fara nici o problema si citind ce ai spus imi dau seama ca se ramane chiar usor si eu nu vreau sa risc nici in ruptul capului.Mai bine abstinenta decat chiuretaj
Cred ca o sa trec la pilule totusi,acum dupa ce am citit ce ai spus
-
Maia, chiar nu este posibil ce spui tu acolo. Nu era suficient sa se stearga sotul tau dupa baie (!), trebuia sa ejaculeze pe prosop si in secunda urmatoare sa il folosesti tu in zonele intime. Spermatozoizii nu rezista prea mult intr-un mediu care nu le este propice. Plus ca tu nici nu pomenesti de asa ceva, doar ca si-a facut dus (!).
Eu as spune sa te mai gandesti daca in cele 3-4 luni nu a avut loc nici macar un singur contact sexual. -
maia, tu ori vrei s-o sperii pe sarmana fata, ori dr. tau a terminat facultatea la seral.
cum naiba sa ramai insarcinata de pe asternut sau de pe prosop ???
hai sa fim seriosi....e absolut IMPOSIBIL asa ceva !!!
apropo, ce povestesti tu, se aseamana cu bancul cu blonda care a ramas insarcinata din apa marii
!!! -
nu ma pot abtine,serios.maia faci misto pe seama fetelor care nu merita asta.spun asta pentru ca nu pot crede ca esti atat de naiva sa crezi ca asta ti sa intamplat,ce spui tu e de domeniul sf,in primul rand spermatozoizii aia au un drum de facut pana la ovul si asta se intampla cand ejacularea are loc in vagin ,nu pe prosop sau asternut,asa ca lasa-te de bancuri proaste,daca ai ramas ai ramas cand ti-ai tras-o pe bune si fara protectie.
on topic
oti ramane insarcinata dupa chiuretaj,dar dupa ce ai avut ciclu menstrual,poti ramane mai repede daca ai luat si antibiotice dupa.stiu ca totusi nu este indicat sa ai contact sexual o luna,uterul trebuie sa se refaca,sa revina la forma initiala. -
uite asa auzi povesti de astea aberante ca cea scrisa de maia si stai cu stresu'-n glanda pan' o i-ei razna.
istorii de astea am mai auzit pe la tzara la femei ce n-au fost in viatza lor la ginecolog,sexolog sau planning familial!
be serios woman!!!
on topic
A,dupa chiuretaj potzi ramane foarte rapid si usor insarcinata.
da' parteneru' lu' matale memoazela issabel ce cauta intre picioarele dvs fara protectzie? -
nu pot sa cred ca una lumea poate fi asa ignoranta. ca sa ramai insarcinata trebuie sa ai contact sexual ori sa se ejaculeze in apropierea vulvei (sincer eu in ultima varianta nu cred). faza cu asternutul si cu prosopul e ceva de.... nu-mi vine sa cred. deja ma simt prost ca estul de multa lume neinformata da sfaturi pe forum sa bage in ceata si sa sperie tot felul de inocenti.Rebelles, stai cuminte si nu te apuca sa iei pilule, mai bine foloseste prezervativul la fiecare contact si dormi linistita, goala, alaturi de partenerul tau. nu vor sari spermatozoizi lui pe tine, stai fara grija, nu asa ramai insarcinata. Dumnezeule !...
-
Maia, daca esti absolut sigura ca primul accident nu e legat de vreun contact sexual (bine, sa le spunem si celor mai micute: sarcina nu apare numai de la barbatul luat cu acte! poate proveni si de la sectorist, si de la postas...), poate te-a insarcinat Duhul Sfant si tu ai mai facut si chiuretaj... Ntz, ntz, ntz!
Cat despre prosop, gata, nene! Barbatul meu, de azi inainte, nu mai are voie sa se stearga! Sau sa se spele? Ma mai gandesc... Daca al tau se putea spala DOAR cand dadeau aia apa calda, poate si al meu sa stea sconcs! Macar stiu ca asa nu sar pe el si deci sunt protejata!
Problema e ce-i spui copilului cand te va intreba: "Mama, eu sunt facut din dragoste?" "Ei... stii, nu chiar, dragul mamei" "Aoleu, dar cum? Sunt facut in eprubeta?" "Nici macar asa! Pe tine, puiul meu, te-a facut o carpa! ...ma rog, un prosop..."
Hai, ma, ne leshi?