Energia!

•  
    • 2439 mesaje
    5 Iul 2007, 13:37
    0 0
    Am tot auzit ca barbatu' care e mai in varsta decat femeia lui , sotie sau iubita, isi ia energia de la ea, ii ia ei energia. Asa e? :o
  •  
    • 432 mesaje
    5 Iul 2007, 14:14
    0 0
    Unde-oi fi auzit ?!
    Asadar, majoritatea evelor traim in casa cu hotul!
    Eu credeam ca barbatu-meu se hraneste cu zilele mele, dar ma pusesi pe ganduri cu energia...
  •  
    • 4487 mesaje
    5 Iul 2007, 14:38
    0 0
    Raluca stii ceva dar...nu chiar asa de bine. Poate sa-ti ia energia cineva sau tu poti sa iei energia oricui, daca esti mai puternica din acest punct de vedere. Daca ai campul energetic mai puternic, altii fura energie de la tine, daca tu esti mai slaba, atunci furi tu energie de la altii care o au mai puternica. Si, in general nu este bine sa-i lasi pe copii mici sa doarma cu bunica, bunicul sau cineva mai in varsta in pat ca intradevar le fura energia.
  •  
    • 2439 mesaje
    5 Iul 2007, 14:41
    0 0
    Hello. Mersi pt raspunsuri.
    Vara-mea are 30 de ani si are un iubit mai in varsta cu mult. Zice ca de cand e cu el, simte ca nu mai are energie, ca el i-o "fura"...ca e obosita, dar nu din alte cauze.
    Am mai intrebat in stanga si-n dreapta...si asa am auzit ca e.
  •  
    • 100 mesaje
    5 Iul 2007, 18:07
    0 0
    Ralukutzo99 esti tare
  •  
    • 274 mesaje
    5 Iul 2007, 22:51
    0 0

Fetelor ma-ti lasat masca. Prea ascultati la babe. Eu am fost maritata 35 de ani cu un barbat mai mare cu 20 de ani. Acum s-a prapadit saracul. Dar in toti anii pe care i-am trait impreuna nu am avut probleme. Avem impreuna 2 copii care se zice ca-s destepti si frumosi. Iar sotul meu arata f.bine, nimeni nu-i dadea anii. Citind diverse articole, si discutind cu diversi medici prieteni, am aflat ca arata mai tinar din cauza hormonilor mai tineri pe care-i lua de la mine.

Maia
  •  
    • 100 mesaje
    6 Iul 2007, 15:57
    0 0
    Cum adica "lua hormoni de la tine?!"
    Imi poti explica,detalia?
    Merci!
  •  
    • 1094 mesaje
    6 Iul 2007, 17:42
    0 0
    Furtul de energie se numeste "vampirism energetic" si nu tine de diferenta de varsta.Un om care are chakra 7 foarta blocata, legatura cu Planul Divin sau cu susa de Energie Universala, acela are nevoie de energia celor din jur..dar repet nu sunt cazuri f des intalnite.
    In cazul cuplurilor se produce o armonizare a energiilor celor 2 ,care atunci cand e diferenta mare de varsta se vad efecte mai pronuntate. Dar se poate intampla acelasi fenomen indiferent de varsta..sau cand energiile celor 2 sunt armonioase de la inceput nu se observa nici un efect..
  •  
    • 3297 mesaje
    6 Iul 2007, 18:31
    0 0
    jass, unde pot gasi informatii despre asa ceva? ma refer daca sti vreo carte sau ceva de genul... suna interesant si vreau sa aflu mai multe... multumesc anticipat.
  •  
    • 274 mesaje
    6 Iul 2007, 23:31
    0 0
    Draga Nancy,
    lua hormoni prin contact sexual. Mai explicit nu stiu nici eu.

Maia
  •  
    • 9835 mesaje
    7 Iul 2007, 10:09
    0 0
    maia, daca sotul tau avea o vitalitate buna si un tonus psihic OK, sigur ca totul a fost in regula

in ceea ce o priveste pe sora ralucutzei, probabil partenerul ei este ori o prezenta solicitanta sau deprimanta, care o oboseste sau deprima - ori are o vitalitate scazuta (chakra radacina/muladhara chakra este blocata sau slabita).

transferul de energie se face spontan indeosebi in timp ce ei fac dragoste sau dorm impreuna - desigur, chiar si in aceasta situatie, o femeie cu o buna vitalitate nu ar resimti efectele in mod pregnant.

in orice caz, simplul fapt ca ea se gandeste ca el ii poate drena energia este suficient nu numai ca acest lucru sa se intample (energia se "misca" in directia in care o duce mentalul), dar sa ii si creeze o stare psihica proasta atunci cand se afla in prezenta lui.

ar putea, de pilda, sa poarte un mic talisman in care sa-si puna toata increderea ca o poate proteja de furtul energetic. poate fi orice simbol protector cunoscut (o cruciulita sfintita sau un medalion-iconitza, de exemplu) sau un cristal de stanca (cred ca cel mai bun ar fi cuartul fumuriu).

exista tehnici de protejare a aurei - dar cred ca aici jass poate da sfaturi mai bune decat as putea-o face eu.

PS daca intr-adevar el o "vampirizeaza" in mod inconstient, din momentul in care ea va incepe sa ii "taie" sursa de energie, e posibil ca relatia sa inceapa se deterioreze.
  •  
    • 2439 mesaje
    7 Iul 2007, 15:39
    0 0
    Mai multe detalii,pleaseeeee!
    More more :o