Dinti mai albi...macar putin:(

•  
    • 14 mesaje
    5 Iul 2007, 06:00
    0 0
    Salut!Sunt noua pe aici...de mult mi-am dorit si eu sa vorbesc cu voi pe aici deci azi mi-am facut un cont.
    Am si eu o problema fetelor...DINTI MAI ALBI!!!Nu ca as avea dinti foarte galbeni sau ceva de genu...dar ar da mai bine daca ar fi putin mai albi.
    Nu stiti ce alimente sa consum(am auzit ca tine si de chestia asta)sau ce sa fac!
    Pastele astea de dinti nu prea au efect!!!
    V-am pupat pe toate si va doresc o zi buna in continuare!
  •  
    • 122 mesaje
    5 Iul 2007, 13:04
    0 0
    mergi la stomatolog si vezi ce-ti zice. ca remedii sunt multe, dar depinde mult daca ai sau nu dintii sensibili. poti incerca sa te speli cu sare in loc de pasta de dinti, dar sa fie fina. daca bei cafea, ceai, sucuri din comert sau fumezi se explica. sau daca ai sau ai avut probleme cu stomacul... sau daca ai luat antibiotice. mult succes!
  •  
    • 1552 mesaje
    5 Iul 2007, 18:52
    0 0
    eu am inceput sa folosesc sensodyne whitening si deja se vede ca sunt mai albi si m-am spalat vreo 3 saptamani, mi-am luat 2 cutii
  •  
    • 14 mesaje
    5 Iul 2007, 20:29
    0 0
    Mersi mult fetelor pentru sfaturile voastre...
  •  
    • 412 mesaje
    6 Iul 2007, 10:27
    0 0
    cat costa sensodyne whitening ??
  •  
    • 1552 mesaje
    6 Iul 2007, 10:45
    0 0
    o cutie 12 lei si este o promotie 2 cutii 19 lei in carrf
  •  
    • 742 mesaje
    6 Iul 2007, 10:58
    0 0
    Stiam si eu de bicarbonat de sodiu, sare de lamaie park .. sare de masa.. remedii naturiste.
  •  
    • 28 mesaje
    10 Iul 2007, 11:33
    0 0
    iti recomand o pasta de dinti pe care nu o gasesti pe piata e pe baza de aloe vera, propolis, glicerina si altele, e buna pt: gingivita, paradontopatii, afte bucale, candidoze bucale, dupa extractii dentare si operatii, leziuni purulente ale gingiei, controlul placii dentare(indepartarea tartrului)...costa 250000 dar iti ajunge 6 luni, e f buna, dc doresti astept e-mail: foreverproducts2007@yahoo.com
  •  
    • 28 mesaje
    10 Iul 2007, 11:34
    0 0
    ti-o recomand din tot sufletul, este produsa in America
  •  
    • 40 mesaje
    14 Iul 2007, 20:53
    0 0
    stii ca nu e frumos sa faci reclama mascata nu? vinde-ti produsele altcumva..
  •  
    • 175 mesaje
    15 Iul 2007, 18:27
    0 0
    foreveralina tu chiar peste tot faci reclama la FLP?Ma deranjeaza ca te amesteci in subiectele oamenilor , avand doar interes sa-ti promovezi produsele.
    Nici o pasta nu te poate ajuta sa capeti albul pe care-l doresti.Incearca sa mananci multe fructe , legume , sa nu fumezi si sa mentii o igiena riguroasa.Mergi la un cabinet si vei fi indrumata spre a gasi o solutie potrivita tie in functie si de resursele financiare.
  •  
    • 28 mesaje
    16 Iul 2007, 08:00
    0 0
    Nu faceam reclama mascata,dar am folosit si eu pasta si e super buna...si iti dai seama ca nu o cumpara de la mine
  •  
    • 5 mesaje
    16 Iul 2007, 15:00
    0 0
    Mie imi place mult pasta de dinti Ganoderma. Am descoperit-o recent,pana acum foloseam si eu cea cu aloe, dar asta, pe gaza de Gano, mi se pare si mai buna. Interesant e ca se puna pe dinti,se sta 2 minute asa, si abia apoi se limpezeste, pentru eficienta maxima. Mai multe pe tema Gano la www.freewebs.com/ganocafe, unde sunt trecute multe marturii
  •  
    • 175 mesaje
    17 Iul 2007, 09:05
    0 0
    foreveralina cunosc produsele astea poate dinainte sa fii tu distribuitor si am folosit si pasta de dinti.Sunt la facultatea de stomatologie si te asigur ca nici o pasta nu iti va albi dintii.Eficacitatea ei creste atunci cand e insotita de un periaj corect.
    Sunt modalitati de albire a dintilor dar trebuie mers la medic.Trebuie sa nu ai plombe la exteriorul dintilor pentru ca in cazul acesta trebuie schimbate dupa albire, ptr ca ele nu se decoloreaza si devin vizibile, trebuie sa nu ai carii sau fisuri pe dinti, se face un detartraj inainte pentru a indeparta tartrul si apoi iti faci gutierele si le aplici pe dinti, cu gelul de albit. Gelul e de diferite concentratii, iti va spune medicul care e cea potrivita tie.