De ce racesc vara?
-
0 0De ce racesc primavara si vara, dar nu iarna cand toata lumea din jur e racita sau are gripa? Mi se pare ciudat.
-
buna,si eu patesc acelasi lucru
la mine se manifesta cu dureri de umeri,febra interna,nu am putere in maini sunt tot timpul obosita.
iarna nu am nimic.eu cred ca transpir dupa care stau in aer rece sau in curent si atunci se declanseaza aceste simptome.
iau vitamina C,paracetamol si daca trebuie si antibiotice.
multa sanatate -
binecutza, in cazul tau cred ca e vorba de o adaptare insuficienta la caldura, din cauza unei vitalitati scazute.
o persoana cu o vitalitate buna are suficienta energie ca sa incalzeasca, dar sa si raceasca organismul.
cauzele lipsei de vitalitate pot fi: allimentatia inadecvata, un foc digestiv scazut, toxine acumulate.
faptul ca in timpul verii ti se inflameaza articulatiile (posibil sa fie tenosinovita, adica inflamatia tecii conjunctivale a tendoanelor, care cedeaza deseori la comprese reci si masaj cu niflugel) este un indicator al acumularii de toxine, care duce la scaderea imunitatii (tenosinovita este o boala inflamatorie reumatismala care poate avea origine infectioasa). de cele mai multe ori, crizele de tenosinovita apar vara, declansate de caldura excesiva. tocmai de aceea, desi pare paradoxal, se recomanda compresele reci si nu cele calde.
articulatiile umerilor sunt complexe si fragile, susceptibile la multe afectiuni degenerative.
trebuie sa ai grija de ele
-
multumesc de raspuns
ai dreptate,corpul meu se obisnuieste foarte greu la schimbarile de temperatura si cel mai greu este vara.
deci donna, solutia pt mine ar fi sa imi taresc sistemul imunitar?
alimentatia o tin sub control, in sensul ca nu mananc prajeli si nici conserve etc.un singur lucru nu fac-sa mananc fructe