operatie batatura :(

•  
    • 891 mesaje
    3 Iul 2007, 12:03
    0 0
    evelor,asta iarna am facut o batatura de la niste cizme,pe care am ignorat-o,mai mult chiar,am continuat saport acele incaltzari Dintr-o banala batatura s-a transformat intr-un fel de "cui"(asa l-a numit pedichiurista mea).E localizat in talpa Am incercat cu Clavusin 3 sapt si nimik.Mi s-a spus ca trebuie operat,asa ca,de frica,am dus afectiunea asta pe picioare pana acum,cand nu mai pot incaltza nimik.Ma doare cand calc,ma doare pana si atunci cand nu pashesc.
    M-a vazut un chirurg si mi-a zis k trebuie chiuretat.Mi se va face o anestezie locala ...Imi este ft ft frica de durere,mai ales ca mi-a zis k nu va fi tocmai placut dupa operatie.
    A patit vreuna dintre voi asa ceva?Sau vreo cunostiintza?
  •  
    • 3 mesaje
    5 Iul 2007, 19:07
    1 0
    buna!
    eu am cuie in toata talpa.am folosit si eu clavusin cand eram in tara.acum folosesc un produs numit antiverugas si niste plasturi cu hidrogen.astept rezultatele.cel mai rau sunt cu degetele mici de la picioare.sunt atat de umflate si nu ma pot incalta cu nimic.la medic nu am fost.eu tratez cu farmacistele.operatia nu poate fi chiar asa de rea.gandeste-te ca o sa scapi de durere si de infectie.sa-mi spui cum a fost.succes!
  •  
    • 891 mesaje
    10 Iul 2007, 08:46
    0 1
    lucia,imi pare rau sa aud asta si sper din suflet sa rezolvi!cum rezisti,totusi?

eu am luat de la farm.,k o ultima varianta,o solutie dela scholl,speciala pt bataturi(CORN AND CALLUS REMOVAL LIQUID)si tre.sa iti marturisesc ca de cand o aplic(3 zile)nu ma mai doare!nu imi mai zvacneste,ceea ce e o adevarata usurare
    cu toate astea,ma indoiesc ca o sa iasa de-a dreptul,e mult prea adanca.
  •  
    • 24 mesaje
    10 Iul 2007, 11:11
    0 0
    eu am bataturi la ambele degete mici, dar sunt exact la baza unghiilor. Unghiile se ingroasa si pot purta fara probleme doar saboti care nu ating degetele mici. Pedichiurista mi-a spus ca tb operatie insa urmeaza sa plec in concediu si n-as vrea sa-mi fac singura probleme. Cand ma intorc am de gand s-o fac si pe asta.

Eu mi-am luat din farmacie CLAVOS, o crema impotriva bataturilor si inmoaie ff bine. Am reusit sa-mi subtiez unghiile fara durere.

Va pup si dupa ce ma operez va spus si voua.