vreau un sfat
-
3 Iul 2007, 09:510 0Buna fetelor!
Am o mare problema, nu pot ramane insarcinta, in urma controlului ginecologic medicul mi-a pus urmatorul diagnostic, ovarele sunt marite si din aceasta cauza nu pot ramane insarcinata.
Doresc si eu un sfat -
3 Iul 2007, 10:12Eu as consulta inca 2 medici ca sa fiu sigura si incearca la o clinica particulara.
-
3 Iul 2007, 17:27Doctorul care m-a consultat este de la o clinica particulara care are cadre medicale bine pregatite si asta a fost raspunsul medicului, ovalele marite si nu pot ramane insarcinata iar daca se va intampla cel mai putin probabil nu voi putea tine sarcina.
daca a mai trecut cineva prin asa ceva va rog ajutati-ma cu sfaturi. -
3 Iul 2007, 20:08Daca esti din Bucuresti, ti-as propune sa faci un control la cabinetul de pe Magistrala, intre Marasesti si Sincai, destul de aproape de gura de Metrou. Nu mai stiu cum ii spune, dar doctorita de acolo a vazut-o pe fata mea o buna perioada. Este medic la Bucur.
-
5 Iul 2007, 11:48Mai incearca si la alti medici, eu sunt in aceeasi situatie, dar la un asemenea "diagnostic" tb sa te mai duci si la altii.Daca este o clinica particulara scumpa asta nu inseamna ca si doctorii sunt foarte buni.Bafta si ca sa-ti spuna acest lucru tb sa iti faca mai multe analize nu pur si simplu de la prima consultatie.Pentru te declara infertila tb . sa treci prin mai multe investigatii si etape.
Bafta