escherichia coli
-
0 0Ce stiti despre acesta infectie si daca poate duce la infertilitate fiind netratata.Multumesc.
-
In linii mari, E. coli este un germene saprofit normal al intestinului gros, dar care in conditii patologice este responsabil de infectii urinare, colecistite etc. Poate fi favorizat de constipatie, deoarece trece usor prin peretii intestinelor.
Dat fiind faptul ca uretra la femeie se deschide langa vagin, care este foarte aproape de anus, printr-o igiena defectuoasa se poate propaga si la organele genitale interne (uterul si anexele), deci se produce o inflamatie care afecteaza fertilitatea intr-o mai mica sau mai mare masura.
Infectia urinara la gravide este considerata ca factor cu risc obstetrical, deoarece poate determina nasterea prematura, infectia nou-nascutului, pe langa alte complicatii renale asociate patologiei gravidei.
In consecinta, trebuie facute uroculturi pentru depistarea si dozarea bacteriei respective in urina, tratament medicamentos dupa antibiograma, regim alimentar care sa combata constipatia si o igiena stricta a organelor genitale. -
Fetelor ce puteti sa-mi spuneti despre cistita?Am facut analiza urinei si urocultura si la urina a iesit urme de leucocite.Doctora mea,a pus diacnosticul de cistita ,vazand rezultatele.Acum mai am o problema si mai grava, am hemoroizi externi si o constipatie zic eu cronica ptr.ca ies la buda la 3,4,5 zile,iar a3 problema este ca nu pot sa consum apa 2litri.Am uitat sa spun ca urinez in continuare la 30min chiar daca am terminat reteta ieri.Iata ce reteta mi-a dat doctora ovule Gynozol200 ptr.5zile norflocin 10zile,no-spa10zile si uricol 3cutii.Voi ce ziceti?Cine a trecut prin asta sau daca este cineva specializat,va rog scrieti-mi.Ma bazez si am incredere in voi.Va pupic dulce si nu ma uitati.Puteti sa mi scrieti pe privat sau email Artemizavali@yahoo.com.Va multumesc.