Antiperspirant sănătos
-
0 0Fetelor, ce antiperspirant (daca se paote spune sanatos) folositi?
Eu foloseam mărcile astea care contin aluminiu, apoi am luat unul de la o firma renumita pentru produse naturale, care nu ar contine saruri de aluminiu...numai ca nu prea are efect antiperspirant!!!
E posibil sa gasesc un antiperspirant sanatos, dar si eficient? -
Am luat si eu de la Favisan si nu sunt deloc multumita. In plus miroase a... fixativ! :O
Vorbeau fetele de ceva bun dar scump, la frumusete. Cred ca daca incerci la Sensiblu, gasesti.
Tot de evele de aici am aflat ca deo FA nu contine aluminiu... si intr-adevar nu are, am verificat si eu in magazin. -
va recomand un deodorant solid, delicat, cu un miros discret, acestdeodorand previne efectul transpiratiei(mirosul neplacut) si ne ptotejeaza de mirosul neplacut al transpiratiei pe tot parcursul zilei. nu contine nici alcool iritant pt piele, nici saruri de aluminiu care blocheaza transpiratia normala a glandelor sudoripare, si nici nu ne murdarim hainele.este un produs pe baza de aloe vera, este facut in america, are 92gr si costa 250000, nu se gaseste pe piata. dc doriti ma puteti contacta pe adresa de e-mail : foreverproducts2007@yahoo.com
-
eu folosesc dove stick solid. mi l-a recomandat o colega. dar tot nu are efect... inainte sa plec de acasa, fac baie, astept sa ma usuc, ma dau cu deodorant, iar in maxim 20 min de cand am plecat de acasa, am transpirat. Nu miroase urat(mirosul urat este din cauza diferitelor bacterii si mizerii de pe pielea noastra), dar se vede... si m-am saturat sa port doar negru si alb, fiind singurele culori pe care nu se cunoaste(pe negru nu se vede deloc, pe alb mai putin...)
si habar n-am ce sa fac... am incercat si lady speed stick, fa, rexona...nimic! zicea o eva pe aici ceva de vichy? e buuun...? si cam cat costa? -
desi transpir ca un cal din cauza caniculei asteia, la subrat sunt perfect uscata. Folosesc doar Oriflame, in general deo-roll din gama roz (parca Silk), dar acum am Freya si "24H Active Protection"-bleu.
Am si eu o intrebare: sotului meu de cate ori foloseste roll-on sau stick ii apar niste noduli la axile, ca atare nu poate folosi decat deodorant spray. O fi de la sarurile de aluminiu? Oare blocheaza porii glandelor sudoripare si de-asta apar nodulii?