Un medic pentru o fricoasa

•  
    • 128 mesaje
    14 Nov 2003, 18:39
    0 0
    Fetelor as dori sa merg la un medic ginecolog bun pentru un control mai amanuntit.As prefera o doctorita mai tanara, stiu ca barbatii se spune ca sunt cei mai buni in aceasta meserie dar inca am reminescente ale educatiei stiti voi...rusinea asta cu care am fost crescuti.
    Am fost o singura data la o doctorita la Marie Stopes, mai in varsta si eu si prietena mea am fost ingrozite pur si simplu de felul in care ne-a tratat. Va spun ca de abia am ajuns acasa, mi se facuse rau din cauza socului.
    Stiu lucruri bune despre dotarea si conditiile clinicii Marie Stopes si stiu ca acolo sunt doctorite bune, mai tinere. Nu cunosc insa nici un nume.
    JAD, am citit ca tu spuneai ca ai o doctorita buna acolo. Ti-am trimis si un mail dar nu cred ca l-ai vazut.
    Vazand cat de prompte ati fost cand am intrebat de test, mi-am permis sa va mai rog si asta.
    Va multumesc anticipat si va doresc un weekend minunat.
  •  
    • 128 mesaje
    14 Nov 2003, 18:40
    0 0
    Am uitat sa precizez ca sunt din Bucuresti.
  •  
    • 49 mesaje
    14 Nov 2003, 18:46
    0 0
    Mergi fara nici o frica si cu toata increderea la dr.Cristian Radoi 411.43.01. Aici lucra ultima data.Auzisem ca s--ar fi mutat, dar fetele de acoloiti vor da toate amanuntele.Am mai trimis o fricoasa la el si apoi tipa si-a adus toate prietenele ;au facut "fun club".Succes si sanatate maxima!