Intarziere...

•  
    • 99 mesaje
    2 Iul 2007, 10:55
    0 0
    Buna fetelor.

Am si eu o intrebare pentru cele care au fost sau sunt insarcinate: cam din ce perioada ati simtit simptomele sarcinii?
    Eu am avut luna trecuta pe 1 iunie ciclul. Ar fi trebuit sa imi deja, dar deocamdata intarzie. Mie de obicei imi vine regulat. NU vreau nici sa-mi fac sperante ca sunt insarcinata, ca dupa aia sa fiu dezamagita. Ne dorim un copil, dar nu "lucram" in special pentru proiect. Poate o sa avem o supriza placuta.
    Credeti ca vremea asta caniculara poate produce dereglari ale ciclului. (Poate am pus o intrebare cam aiurita).

Sanatate!
  •  
    • 9835 mesaje
    2 Iul 2007, 12:17
    0 0
    pai, daca iti doresti un copil, n-ar trebui sa eziti sa faci un test de sarcina.

canicula are, de obicei, efectul de grabire a ciclului si nu de intarziere a lui (datorita vasodilatatiei).
  •  
    • 1225 mesaje
    2 Iul 2007, 13:06
    0 0
    Simptomele unei sarcini apar cam la doua saptamani de la conceptie... sanii devin tensionati si mai sunt si durerile asemanatoare celor premenstruale. Si mici sangerari, ca urmare a fixarii embrionului pe peretele uterin.
  •  
    • 99 mesaje
    2 Iul 2007, 13:16
    0 0
    Sanii nu sunt tensionati deloc si inca nu am simtit nimic deosebit, in afara de faptul ca imi intarzie ciclul. Am mai avut cateva intazieri de-a lungul anilor.
    Oricum daca nu se intampla nimic pana la sfarsitul saptamanii o sa fac un test de sarcina .