Intarziere...
-
2 Iul 2007, 10:550 0Buna fetelor.
Am si eu o intrebare pentru cele care au fost sau sunt insarcinate: cam din ce perioada ati simtit simptomele sarcinii?
Eu am avut luna trecuta pe 1 iunie ciclul. Ar fi trebuit sa imi deja, dar deocamdata intarzie. Mie de obicei imi vine regulat. NU vreau nici sa-mi fac sperante ca sunt insarcinata, ca dupa aia sa fiu dezamagita. Ne dorim un copil, dar nu "lucram" in special pentru proiect.
Poate o sa avem o supriza placuta.
Credeti ca vremea asta caniculara poate produce dereglari ale ciclului. (Poate am pus o intrebare cam aiurita).
Sanatate! -
2 Iul 2007, 12:17pai, daca iti doresti un copil, n-ar trebui sa eziti sa faci un test de sarcina.

canicula are, de obicei, efectul de grabire a ciclului si nu de intarziere a lui (datorita vasodilatatiei). -
2 Iul 2007, 13:06Simptomele unei sarcini apar cam la doua saptamani de la conceptie... sanii devin tensionati si mai sunt si durerile asemanatoare celor premenstruale. Si mici sangerari, ca urmare a fixarii embrionului pe peretele uterin.
-
2 Iul 2007, 13:16Sanii nu sunt tensionati deloc si inca nu am simtit nimic deosebit, in afara de faptul ca imi intarzie ciclul. Am mai avut cateva intazieri de-a lungul anilor.
Oricum daca nu se intampla nimic pana la sfarsitul saptamanii o sa fac un test de sarcina
.