am exagerat??
-
1 Iul 2007, 14:270 0buna tuturor...
sunt noua pe forum si un pic cam disperata in ultima perioada, asa ca m-am gandit sa va cer si voua o parere..Iau anticonceptionale de cateva luni, dar in ultima luna am can intarziat cu orele, adica le-am luat dupa 2-3 ore decat in mod normal si ca sa nu am vreo "surpriza" am luat si postinor dupa un contact sexual.Este ceva grav? Mentionez ca am stari de voma de vreo 4 zile si menstruatia tot nu a venit.. Banuiesc ca nu poate fi totusi vorba de o sarcina, nu??? -
1 Iul 2007, 14:48postinorul nu este bun,trebuie sa il iei maxim o data pe an ,ginecologul meu este total impotriva lui.Ai cam exagerat ,nu-i nimic daca nu le-ai luat la aceeasi ora anticonceptionalele(poti chiar sa uiti sa le iei intr-o zi-si eu am uitat si nu mai luam pastila din ziua respectiva...),dar renunta la postinor...
Succes! -
1 Iul 2007, 15:52Te-ai panicat fara sa te informezi! Cauta sa iti faci un program de luat pilulele, eventual inainte de culcare. Iar daca uiti cateva ore, nu e capat de tara! Postinorul are reactii adverse, chiar nu trebuia sa il iei asa, din panica! In nici un caz nu esti insarcinata.
-
1 Iul 2007, 16:52Va multumesc mult! Si eu m-am gandit ca am exagerat,dar sora mea a facut un avort si stiu ce implica acest lucru... Luna aceasta o sa am mai multa grija!Multumesc once again. Pupici
-
1 Iul 2007, 22:48O idee cum sa nu uiti pastiluta,cum am facut si eu de fapt,iti pui telefonul mobil sa sune.In cateva saptamani o sa te obisnuiesti si nu o sa mai uiti.
-
2 Iul 2007, 10:31daca intarzii cateva ore nu e nici un fel de problema, poti sta linistita. nu e nevoie de postinor.