Despre imunitate

•  
    • 274 mesaje
    29 Iun 2007, 21:17
    0 0
    Am o intrebare mai ales pentru Evele medic, daca ar fi si oncolog ar fi chear grozav.
    Dupa chimioterapie la cit timp se reface sistemul iminitar?
    Maia
  •  
    • 765 mesaje
    1 Iul 2007, 16:22
    0 0
    Reface? In ce parametri?
  •  
    • 221 mesaje
    1 Iul 2007, 22:54
    0 0
    Nu sunt medic oncolog,sunt asistenta si am lucrat in oncologie si iti pot spune ca fiecare organism difera.Sunt persoane care se refac imediat si nu sunt sensibile la boli si sunt persoane care se refac foarte greu,si pe langa boala asta "rea",mai fac si altele.Un sfat: numai tu te poti ajuta printr-o dieta sanatoasa si multa ,multa odihna,pentru ca in urma somnului desi poate nu ne dam seama organismul se reface .
    Multa sanatate iti doresc si putere!!!
  •  
    • 274 mesaje
    5 Iul 2007, 00:21
    0 0
    Draga Mira,
    multumesc pentru mesaj. Am pus intrebarea, pt. ca am mai mult de 6 luni de cind am terminat chimio. si inca nu mi-am revenit cu infectiile. Iau antibiotice, ma simt bine, iar dupa 1-2 saptamini iar apare.

Maia
  •  
    • 274 mesaje
    6 Iul 2007, 23:41
    0 0
    Mira ai lucrat la IOB?

Maia
  •  
    • 451 mesaje
    6 Iul 2007, 23:52
    0 0
    Incearca ECHINACEEA ceai de plafarsau capsule de HOFIGAL. Nu-i scump. S-a dovedit ca scade riscul de raceala. Sunt multe porcarii naturiste pe piata si nu toate folosesc la ceva. Exista insa un articol recent intr-o revista foarte riguroasa (The Lancet) despre faptul ca ECHINACEEA scade riscul de raceala.
  •  
    • 221 mesaje
    8 Iul 2007, 20:22
    0 0
    Sa intrii pe forum in "familie".Am scris pt tine acolo.Am uitat sa te intreb ce fel de infectii?Si daca ai luat corect antbioticele.Cred ca stii,sigur,doar intreb asa ,ca se iau minim 7 zile ca sa-si faca efectul.sau poate ai nevoie de o antibiograma ,poate nu e bun antibioticul si doar sensibilizeaza,nereusind sa omoare definitic virusul sau bacterie,ce o fi pe acolo!!
  •  
    • 385 mesaje
    9 Iul 2007, 11:15
    0 0
    mira, asistenta fiind, nu stii ca antibioticele nu au nici un efect asupra virusilor?
  •  
    • 221 mesaje
    9 Iul 2007, 18:28
    0 0
    Stiu!Vorbeam asa in general!Ce m-ai taxat repede!Nu sunt medic,cum am mai zis,nu ma scuz dar si ei mai scot perle.
  •  
    • 26 mesaje
    10 Iul 2007, 07:05
    0 0
    Un produs extraordinar pentru sistemul imunitar si cu rezultate spectaculoase este Culevit de la California Fitness. Se poate achizitiona si de pe net, nu este scump. Vi-l recomand cu drag. Pe net se poate citi si prospectul si indicatiile. Va doresc multa sanatate!
  •  
    • 28 mesaje
    10 Iul 2007, 11:25
    0 0
    pentru imunitate iti pot spune ca sunt produse pe baza de aloe si alte plante, trebuie luat timp de 2 luni dar sunt cele mai bune,pt mai multe detalii astept e-mail la: foreverproducts2007@yahoo.com
  •  
    • 575 mesaje
    10 Iul 2007, 13:30
    0 0
    CUm adica antibioticele n-au nici un efect asupra virusilor?
  •  
    • 221 mesaje
    10 Iul 2007, 18:01
    0 0
    Pentru virusuri se dau antivirale.
  •  
    • 451 mesaje
    10 Iul 2007, 22:31
    0 0
    MAIA, nu te lasa excrocata sa cumperi scump aloe si alte porcarii fara eficacitate dovedita. Foarte multi oameni sunt excrocati sa cumpere aloe la 100 de euro, apa energizata....Exista chiar si medici care iti procura aloe la 100 de euro. Oamenii la disperare platesc si incearca orice.
  •  
    • 116 mesaje
    10 Iul 2007, 22:42
    0 0
    Pentru Esmeralda. Intr-adevar, daca stii persoane care vand flaconul de aloe cu 100 de euro, nominalizeaza-i si firma ia masuri. Exista preturi (ca pentru orice produs de pe piata) stabilite de companie si daca acesta nu se respecta trebuie spus. In ceea ce priveste eficacitatea aloei, cred ca 2000 de ani de informatii care vin din generatie in generatie, iar din 1954 incoace, atatea studii, de la japonezi la nemti si americani sunt suficiente. Nu e panaceu si e pacat ca unii il prezinta in felul acesta.