Despre imunitate
-
0 0Am o intrebare mai ales pentru Evele medic, daca ar fi si oncolog ar fi chear grozav.
Dupa chimioterapie la cit timp se reface sistemul iminitar?
Maia -
Nu sunt medic oncolog,sunt asistenta si am lucrat in oncologie si iti pot spune ca fiecare organism difera.Sunt persoane care se refac imediat si nu sunt sensibile la boli si sunt persoane care se refac foarte greu,si pe langa boala asta "rea",mai fac si altele.Un sfat: numai tu te poti ajuta printr-o dieta sanatoasa si multa ,multa odihna,pentru ca in urma somnului desi poate nu ne dam seama organismul se reface .
Multa sanatate iti doresc si putere!!! -
Incearca ECHINACEEA ceai de plafarsau capsule de HOFIGAL. Nu-i scump. S-a dovedit ca scade riscul de raceala. Sunt multe porcarii naturiste pe piata si nu toate folosesc la ceva. Exista insa un articol recent intr-o revista foarte riguroasa (The Lancet) despre faptul ca ECHINACEEA scade riscul de raceala.
-
Sa intrii pe forum in "familie".Am scris pt tine acolo.Am uitat sa te intreb ce fel de infectii?Si daca ai luat corect antbioticele.Cred ca stii,sigur,doar intreb asa ,ca se iau minim 7 zile ca sa-si faca efectul.sau poate ai nevoie de o antibiograma ,poate nu e bun antibioticul si doar sensibilizeaza,nereusind sa omoare definitic virusul sau bacterie,ce o fi pe acolo!!
-
Pentru Esmeralda. Intr-adevar, daca stii persoane care vand flaconul de aloe cu 100 de euro, nominalizeaza-i si firma ia masuri. Exista preturi (ca pentru orice produs de pe piata) stabilite de companie si daca acesta nu se respecta trebuie spus. In ceea ce priveste eficacitatea aloei, cred ca 2000 de ani de informatii care vin din generatie in generatie, iar din 1954 incoace, atatea studii, de la japonezi la nemti si americani sunt suficiente. Nu e panaceu si e pacat ca unii il prezinta in felul acesta.