Nedumerita
-
28 Iun 2007, 16:130 0Buna.Am 17 ani si am fost la ginecolog pentru prima data deoarece am niste scurgeri vaginale ciudate..Ghinionul este ca am nimerit la o doamna doctor cam..aeriana.Era in varsta si parea destul de cumsecade.Cum am intrat m-a intrebat ce problema am si atat.Nici macar cati ani am sau daca mi-am inceput viata sexuala..A spus ca imi va face testul papanicolau iar eu mai ca era sa lesin.Abia atunci m-a intrebat daca mi-am inceput viata sexuala si am spus ca nu..atunci a zis ca-mi va face o analiza la secretie.bun..pot sa spun ca m-a durut ca naiba cand mi-a luat din secretie..dupa asta tipa mi-a recomandat un tratament.Dar dc tratament?rezultatul analizelor vine peste 1 saptamana.Atunci dc mi-a dat un tratament?SI mi-a pus si un diagnostic..colpita.Mi-a dat ovule clotrimazol,niste pastile si sa fac in fiecare zi spalaturi vaginale cu septovag timp de o saptamana.Nu inteleg ce trebuie sa fac..nu mi-a dat nici o explicatie nimic..Plus ca spalaturile vaginale am inteles ca nu se fac asa des..distrug flora.O parere ceva va rog?chiar nu stiu ce sa fac..
-
28 Iun 2007, 16:18cand obtii rezultatul la analiza, vino aici.pana atunci,nu face nici un fel de tratament.ok?