O mica problema........

•  
    • 144 mesaje
    26 Iun 2007, 18:30
    0 0
    Sper sa ma ajutati si pe mine cu o solutie pt ca de cand a venit caldura asta imi apar cosulete pe fese,cu toate ca ma spal si de 2 ori pe zi,folosesc exfoliantul si lufa,dar nu reusesc sa scap de ele.Mai ales ca sapt viitoare plec la mare si nu pot sa apar asa pe plaja pt ca sunt destul de vizibile.
    Voua nu vi s-a intamplat niciodata?
    Eu ma gandeam sa-mi iau o crema,ceva,de la farmacie,dar as vrea sa aud intai parerea voastra.
    Va pup!
  •  
    • 238 mesaje
    26 Iun 2007, 19:43
    0 0
    Si eu am astfel de probleme. Eu am crezut ca sunt de la stat in fund pe scaun toata ziua.
    Imi pare rau ca nu am un remediu pentru asta dar as fi bucuroasa daca ai gasi solutia, ca joi plec in Spania in concediu, si ma simt nashpa cu ele.
  •  
    • 844 mesaje
    26 Iun 2007, 20:48
    0 0
    la farmacie e o crema cu gentamicina - DIPROGENTA aprox 1.5 lei foarte buna!
  •  
    • 15 mesaje
    27 Iun 2007, 00:02
    0 0
    probabil ca este de la transpiratie si a devenit o iritatie cam urata.Degeaba te speli tu asa de des, si apoi nu prea este indicat sa folosesti ceva abraziv ca le rupi si-ti faci rani.Incearca ceva de la farmacie, dar nu cosmetice. Intreaba de un unguient pentru rana. Eu una, folosesc Fluocinolon pentru orice rana, chiar si penrtu cosuri sau herpes.Si mi se pre bun.Este vreo 2,9 lei.bafta
  •  
    • 144 mesaje
    27 Iun 2007, 15:15
    0 0
    Deja mi se pare mai bine.Folosesc in continuare lufa si sapunul exfoliant de la dove,dupa care ma dau cu o lotiune tonica de la l'oreal pt cosuri si apoi aplic o pelicula subtire de reviken.
    Cu siguranta au aparut de la caldura pt ca in rest nu am probleme,dar sper ca in cateva zile sa treaca.
  •  
    • 2778 mesaje
    27 Iun 2007, 20:58
    0 0
    Schimba scaunul
    Sau poarta haine mai lejere,fara sintetic
  •  
    • 25 mesaje
    27 Iun 2007, 23:44
    1 0
    Acelasi lucru il patesc si eu, dar am mai scapat cu baneocin pudra.Dau seara si dimineata sunt uscate..La fel si pe cosuri..usuca f repede
  •  
    • 1198 mesaje
    28 Iun 2007, 14:00
    0 0
    diprogenta e 15 lei, e pe baza de sulf si se recomanda la iritatii ale pielii(gen ciuperca), nu stiu daca e ok pt cosuri. poate mai repede niste creme sau lotiuni antiacneice, pt ca tot acnee este, chiar daca nu e pe fata...
  •  
    • 599 mesaje
    28 Iun 2007, 17:26
    0 0
    Buna,

ar fi bine daca ati putea renunta la blugi, pantaloni si fuste din matariale sintetice. Cred ca faptul ca pielea nu poate sa respire duce la astfel de probleme. In urma cu cativa ani m-am confruntat cu aceeasi situatie dar am trecut la haine usoare din bumbac si in si s-a rezolvat problema.
  •  
    • 412 mesaje
    28 Iun 2007, 23:22
    0 0
    vreau si eu sa stiu cat costa baneocin pudra ?! Eu am cosuri pe spate dar la mine se mentin de mult.. sper sa mi le usuce aceasta pudra !?
  •  
    • 7 mesaje
    30 Iun 2007, 21:04
    0 0
    Roxi, insasi statul la soare iti va rezolva problema, deci, expune-te la soare, inainte de a pleca la mare.
  •  
    • 6 mesaje
    2 Aug 2007, 13:06
    0 0
    ce creme bune stiti pentru a avea calcai frumoase si pt a nu se forma acele bataturi urate ?multumesc!
  •  
    • 114 mesaje
    2 Aug 2007, 20:36
    0 0
    Baneocin pudra costa vreo 3,5 ron.Dar eu folosesc uleiul de bebelusi pe pielea uda si nu mai am probleme. Aveam si eu cosuri d-astea pe fund,dar de vreo juma de an de cand folosesc uleiul de bebelusi nu mai am. Nu cred ca trebuie neaparats a folosesti ulei de bebelusi,cred ca doar conteaza sa fie pielea bine hidratata. Ca sa iti dai cu baneocin pudra trebuie sa stai dezbracata dupa aia,pt ca daca te imbraci se ia pe haine si nu stiu daca mai are efect.
  •  
    • 1530 mesaje
    19 Aug 2007, 18:37
    0 0
    Mihaelanicoleta, pt calcaie mi-am luat eu de la farmacie Tracto-pon cu uree 30%. Eu voiam Scholl, e o crema pt calcaie care "cica" ezolva problema in 14 zile. Cum nu mai aveau de la Scholl, farmacista mi-a recomandat crema asta. Si se vede deja, dupa 2 saptamani. Eu aveam calcaiele cu pielea foarte ingrosata si intarita, cu niste fisuri urate in ele (dar nu era vorba despre rani deschise). Numai vara am problema asta.
    Crema este la tub, cam 16 lei tubul, dar ajunge cel putin o luna, dat de 2 ori pe zi,dupa baie, cu multa consecventa! Bafta!
  •  
    • 274 mesaje
    19 Aug 2007, 20:06
    0 0
    In legatura cu calciiele, sa le zic aspre, sa va spun ce fac eu. Inafara de pedichiura care o fac cam la 1-1,1/2 luna, seara dupa dus, frec calciiele, care la dus s-au muiat, cu o piatra ponce de aia alba, aproape transparenta, dapa care, dupa ce ma sterg, deci pe pielea inca umeda, dau cu o crema mai grasa daca am, daca nu, dau si cu crema de miini, dar bine, sa acopere calciiul pina mai sus si pe toata talpa. Fac chestia asta din tinerete si nu ma pling, am inca calciiele moi.

Maia
  •  
    • 221 mesaje
    19 Aug 2007, 21:04
    0 0
    Du-te la dermatolog ,este mai sigur decat sa iei asa dupa ureche tratament.El stie cu siguranta.
  •  
    • 109 mesaje
    19 Aug 2007, 23:28
    0 0
    fetelor, diprogenta e un unguent puternic si nu se foloseste decat o saptamana...aveti mare grija!!..cititi prospectul plus ca exista posibilitatea ca dupa ce il opriti sa nu mai aveti reactie pozitiva la el...