raceli repetate

•  
    • 146 mesaje
    26 Iun 2007, 18:04
    0 0
    Nu stiu daca a-ti mai patit...dar de un an am aproape incontinuu probleme cu nasul si mai nou cu gatul...racesc foarte repede si imi curge mereu nasul...stie cineva vreun remediu naturist?
  •  
    • 231 mesaje
    28 Iun 2007, 19:12
    0 0
    Siropul de catina este excelent, dulce acrisor la gust, fata de uleiul de catina care-i mai gretos...Contin vitamina C la greu si caroten de 500 de ori mai mult decat in morcov.Incearca o cura de o luna cu sirop, luat cate o lingurita pe zi si s-a rezolvat cu imunitatea!!!Il gasesti la orice farmacie cu produse naturiste si costa pana intr-o o suta de mii.Sanatate multa!!!
  •  
    • 2439 mesaje
    28 Iun 2007, 19:30
    0 0
    Echinaceea, e super !
  •  
    • 1198 mesaje
    28 Iun 2007, 20:24
    0 0
    chestia ca iti curge nasul poate fi o alergie (praf, polen...). mai intai vezi daca nu te regasesi aici, ca sa nu iei o tona de medicamente degeaba.
  •  
    • 8403 mesaje
    28 Iun 2007, 20:30
    0 0
    mergi la un homeopat.

si sub nici o forma, nu mai lua antibiotice.
  •  
    • 8403 mesaje
    28 Iun 2007, 20:30
    0 0
    mergi la un homeopat.

si sub nici o forma, nu mai lua antibiotice.
  •  
    • 7 mesaje
    30 Iun 2007, 21:07
    0 0
    Un tratament cu spirulina max, de la Calivita, iti va intari imunitatea si iti va rezolva problema! Daca te hotarasti asupra acestui remediu, contacteaza-ma!
  •  
    • 451 mesaje
    30 Iun 2007, 22:54
    0 0
    Sunt multe porcarii naturiste pe piata care n-au nici un efect dovedit. Insa s-a dovedit ca ECHINACEEA reduce mult riscul de raceala. E publicat recent intr-o revista extrem de serioasa si bine cotata in lume(The Lancet). Nu trebuie sa dai sute de euro la excroci. Gasesti ceai la Plafar la vreo 3 RON. Mai gasesti capsul de Hofigal, Imunogrip solutie, Imunorezistant solutie.
  •  
    • 146 mesaje
    1 Iul 2007, 09:16
    0 0
    va multumesc pt rasp...cred ca am sa incerc cu Echinaceea sau cu sirop de catina..sunt un pic cam nehotarata dar o sa fiu spontana la plafar.Cand am deschis topicul ma gandeam la ceva extern gen inhalatii cu apa sulfuroasa,apa sarata,namol poate pentru nas.Acum vreau sa incerc si extern pentru nas si intern pentru imunitatea organismului.Dintre remediile extrene ma poate ajuta cineva?
  •  
    • 221 mesaje
    1 Iul 2007, 23:06
    0 0
    Esti de-a mea!Si eu am o faringita cronica si am lupt cu ea in fiecare an.Mai nou iua Septilin(homeopat),e special pt aparatul respirator si ma simt mai bine.Iau de o luna ,trebuie sa fac o cura de 3 luni,dar cum ti-am mai zis nu ma mai doare gatul si nu-l mai simt rosu.