durere de genunchi!!!help
-
0 0de ceva vreme ma dor genunchii,iar de vreo saptamana simt o caldura in ei- mi se pare chiar ciudat.
mai si "pocnesc" mereu,ceea ce inainte nu mi se intampla.
a patit vreuna dintre voi asa ceva?
ce poate fi? -
Eu, patesc mareu, dar eu sunt in virsta, tu trebuie sa fii tinara.
Pentru inceput i-ti propun sa iei niste Piroxicam - este pina in 30 de mii, se una pe zi , timp de citeva zile dupa ce maninci.
Dupa care trebuie sa te duci neaparat la un reumatolog, cu trimitere in general de la medicul de familie. -
Am avut si eu probleme cu genunchii , ma dureau cand calcam si pana la urma am fac analize si tot alaiul si am fost diagnosticata cu reumatism articular.Am fac un an jumate-2 MOLDAMIN , e cea mai oribila injectie , dar o faceam o data la luna, chair si asa era oribil ! Pana la urma s`a ameliorat cu produsele de la Aloe Forever Living Products.Te pup si te sfratuiesc sa mergi la doctor ptr ca nu e bine .
-
eu fac tratament naturist cu rezultate bune. Tinctura de lemn dulce 1 lingurita+ 1 lingurita tinctura de marar de 3 ori pe zi timp de 1 luna si jumatate apoi pauza tot atit si reiau. La asta se adauga gimnastica medicala nelipsita in astfel de cazuri. fac treaba asta de aprox. 8 luni si-mi este foarte bine. Merita incercat.Acum nu stiu ce virsta ai. daca esti prea tinara mai vezi....dar la o virsta si mai ales daca esti laq menopauza lucrul asta este frecvent iar ceea ce ti-am spus eu este foarte eficient . BAFTA !
-
Hmmm..oare vsh si aslo e acelasi lucru? dak da , si mie mi`a iesit f mare -1200 , si normal e intre 200-400! Nu cred k e nevoie de un medic internist ptr asta , medicul de familie iti poate prescrie ce trebuie sa iei...cu siguranta iti va da Moldamin
U cu rezultatele la doctorul de familie ai mers nu? Imediat dupa ce`ti vede rezultatele , iti da si tratamentul.. -
Dap am luat pastile aloe forever living products dar sincer nu mai stiu de care ca sa pot recomanda
Tot ce stiu este ca dup`aia am mai facut un aslo si mi`a iesit perfect , 100 si f putin , si dupa numai 2 sau 3 luni...Acum nu mai am delok treaba cu durerile de genunchi , absolut delok , si au trecut cca 2 ani de cand am terminat cu pastilele -
Dap am luat ceva cu polen park
ti`am spus .. nu mai stiu sigur , a fost acum cca 2-3 ani ... apropo de propolis , am o crema cu propolis de la aloe forever living prod , o am de f mult tp(tot 2-3 ani) si acum isi face efectul extraordinar.Este buna ptr orice , de la inflamatii , pana la beshici ... ptr orice orice ,din pacate mai am f putina si o crema din`aia costa cred..vreo 800 de mii ..si nu e mare...