Insomnie
-
11 Nov 2003, 15:580 0Ajutati-ma, va rog! Sunt intr-o stare de nedescris. Nu pot dormi mai mult de 2-3 ore pe noapte. Ma trezesc pe la 3- 4 dimineata si pe la 11 ma apuca un somn...
-
11 Nov 2003, 16:38Si eu am probleme cu somnul de cind s-a trecut la ora de iarna...Ceasul meu intern cred ca a ramas in urma!
Ce sa-ti zic?Daca nu ai probleme la care te gindesti si care sa nu te lase sa dormi,atunci incearca sa bei inainte de culcare o cana cu lapte cald cu miere sau ceai de tei sau ceai anti-stress(chair asa se numeste,am vazut la plafar).Sau iesi la o plimbare seara.Aerul asta rece ti-ar prinde bine.
Probabil ai o munca de rutina,stai pe scaun ,la calculator...Trebuie sa faci o schimbare,sa faci mai multa miscare,chiar sa ai grija ce maninci si cind maninci(ceva mai usor seara si nu mai minca dupa 18-19).
Cam asta mi-a venit in minte deocamdata.Ma mai gindesc. -
12 Nov 2003, 13:45icearca sa nu faci eforturi deosebite inainte sa dormi;fa o baie calda-fierbinte,relaxeazate,roaga-l pe iubitzelul tau sa-ti faca un masaj la talpi,sa te mangaie..de preferat pe cap;ai grija sa fie in camera o temperatura ok;incearca cu ceai asa cum te-a sfatuit colega....si dc tot nu merge vezi un doctor sa-ti dea niste somnirere adecvate...si insomnia este o boala...desi se zice ca"nu exista boli ci doar bolnavi..":*:*
-
14 Nov 2003, 11:01Va multuesc amandurora. A pus in practica ceea ce m-ati invatat.Pentru ca le-a facut pe toate odata, nu pot spune care dintre metode a dat rezultate, dar am reusit sa dorm ca un prunc. M-ati salvat!