anticonceptionale si sarcina???
-
0 0am avut contact sexual in timpul prioadei fertile, dar eu nu stiam asta.Prietenul meu si-a dat drumul in mine... iau anticonceptionale CORECT inca de la inceput( de 3 luni). Pe mine ma cam doare jos, dar este posibil sa fie si de la curect,ca stau mult in curent..Voi ce spuneti? fac test de sarcina???
-
Daca ai luat anticonceptionalele corec inseamna ca nu exista o perioada fertila.
Cel mai probabil este ca nu esti insarcinata. Un numar foarte mic de femei raman insarcinate in timpul tratamentului cu anticonceptionale si, marea majoritate, au facut vreo eroare in modul in care le-au folosit.
Eu iau anticonceptionale de tip 21 de f mult timp si recunosc ca, de doua ori, mi-am facut un test de sarcina deoarece am avut un piticut pe creier cum ca ceva nu este in ordine. Nu a fost cazul... Asa ca, daca vrei sa te calmezi, poti sa-ti cumperi un test. -
testul il am cumparat de vreo saptamana jum, pentru orice eventualitate... Ma gandeam sa nu-l folosesc acum, si sa astept pana sapt viit, cand trebuie sa-mi vina...Chiar am avut o noapte alba, tot gandindu-ma...Toata lumea incearca sa ma convinga ca nu e nimic, dar cred ca este si autosugestia la mine, pt ca mereu gasesc cate ceva..Acum ma cam doare jos, dar sunt aproape sigura ca este de la curent, ca numai cu geamurile ssi ventilatorul deschis stau...Hai ca am rasuflat usurata...Multam mult, si cre ca testul o sa mai astepte pana sapt viit..Am inteles ca sarcina se pozitivizeaza la 3 sapt dupa contact sau la o sapt dupa intarzierea menstri, nu? Deci, s-ar putea sa mai astept, si sa am mai multa grija cu curentul asta...
-
cine ma ajuta si pe mine cu un sfat? Am luat anticonceptionale dar cu mare frica sa nu ma ingras. si asta s-a intamplat. am luat doar 3 luni.si acum nici nu slabesc, nici protejata nu sunt
ma gandesc, fiind predispusa spre ingrasare, as putea lua un tip de anti care sa nu aiba efectul asta secundar,nedorit?!?