Dureri de spate
-
22 Iun 2007, 23:000 0A mai avut cineva dureri de spate? Eu am problema asta de vreo saptamana si durerile nu au cedat, mai mult iradiaza pe un picior. Daca cineva s-a mai confruntat cu asta , sper sa imi spuna cuma rezolvat
-
23 Iun 2007, 13:48durerile astea pot avea mai multe cauze..ori sunt dureri reumatice ori de la coloana vertebrala. daca e vorba de reumatism poti ameliora durerile cu niste pastile de la plafar (Reumax) care fiind din plante nu iti distrug stomacul cum fac altele sau poti masa zona dureroasa cu un unguent tot de la plafar cu "untul pamantului". daca problema nu e reomatismul atunci tre sa mergi la un reumatolog care probabil o sa te trimita sa faci sedinte de fizioterapie. acum, daca durerile sunt din zona lombara in jos...pot fi chiar si rinichii care dau o durere care se confunda usor cu cea reumatica.
-
24 Iun 2007, 22:58si eu am aproximativ aceeasi problema , dar eu cred k am prbl cu apendicita sau urat de tot cu rinichiul drept.Cand stau jos (in fund) ma doare f tare partea dreapta pana la spate...sau poate am prbl cu ovarul drept ...nsuh sigur dar chiar maine ma duc la doctor si promit sa te anunt