Ce sa cer?!

•  
    • 128 mesaje
    10 Nov 2003, 01:45
    0 0
    Fetelor, am o mare,mare rugaminte.
    Vreau sa cumpar un test de sarcina de la farmacie si v-as fi recunoscatoare daca imi veti recomanda ceva si mai ales daca mi-ati indica si un pret orientativ ca sa nu fiu luata prin surprindere. Imi este oricum destul de rusine si nu vreau sa ma treyesc in siruatia penibila de a nu sti CE SA CER sau sa nu am bani de ajuns.
    Và multumesc din suflet.
  •  
    • 257 mesaje
    10 Nov 2003, 10:25
    0 0
    Test de sarcina Barza, costa cca 60.000 lei.
  •  
    • 96 mesaje
    10 Nov 2003, 10:56
    0 0
    Mai sunt si alte teste..de ex.femina, care se fac in orice moment al zilei si costa cam 50.000. Cred ca farmacista este cea mai in masura sa-ti recomande pe cel mai bun.
  •  
    • 790 mesaje
    10 Nov 2003, 11:02
    0 0
    si nu fi rusinata de asta. este f normal sa cumperi asa ceva, la fel de normal ca si o aspirina. f bine ca faci asta, si nu astepti...sa fie prea tarziu.
    am vazut si eu tinere cumparand anticonceptionale sau teste de sarcina si abia auzeai ce spun, stateau cu capul plecat de parca cine stie ce ar fi facut. si unele farmaciste, cu nasul pe sus, si cu un aer superior, asa...idioate....educatia asta...'comunista'. numai prostii.
  •  
    • 2 mesaje
    10 Nov 2003, 11:53
    0 0
    Draga mea, nu-ti mai fa atatea complexe din cauza unui lucru normal...In general orice test de sarcina cumparat din farmacie e bun..Eu una folosesc Narcis, si nu costa mult, circa 30-40 000 lei.Asa am descoperit in septembrie ca VOI FI MAMICA...
  •  
    • 128 mesaje
    11 Nov 2003, 11:25
    0 0
    Va multumesc din suflet pentru raspunsuri si pentru ca ati fost dragute si m-ati incurajat.
    Prietenului meu nu i-a venit sa creada cand i-am povestit ce repede mi-ati sarit in ajutor. Spunea ca este minunat sa ai asa prietene saritoare, ca barbatii nu sunt asa intre ei etc...ce mai l-ati dat gata!
    Am avut noroc la farmacie sa dau peste o tanara draguta care a fost foarte corecta si chiar nu m-a lasat sa cumpar 2 produse(eu ca disperata,voiam 2 teste de la 2 firme diferite). Mi-a recomandat sa mai cumpar un alt test doar daca va mai fi necesar. Mai rar asa persoane, marea majoritate ti-ar vinde si aer daca s-ar putea. Oricum testul (FEMINA)a fost clar negativ si acum astept....sper sa fi fost corect si intarzierea sa se datoreze stresului din ultima perioada.
    Va multumesc inca o data din suflet, sunteti minunate!
    O zi frumoasa tuturor!