tratament pentru tonifierea sanilor

•  
    • 14 mesaje
    17 Iun 2007, 21:04
    0 0
    A folosit cineva tratamente pentru tonifierea sanilor? Eu am alaptat 3 luni pt. ca din pacate mai mult nu s-a putut si acum mi s-au lasat sanii foarte tare (am o luna de cand am intrerupt alaptatul). Eram curioasa daca tratamentele astea nauriste pentru fermitatea sanilor au intr-adevar vreun efect. Multumesc.
  •  
    • 1530 mesaje
    18 Iun 2007, 15:24
    0 0
    Sunt reclame generoase la tinctura de marar (intern) + ulei de nu-mai-stiu-ce extern. Problema e ca tinctura aia da o ditamai pofta de mancare (se stie ca mararul contine estrogen). Nu am aflat sa aiba efecte reale, decat crestere in greutate.
    O eva a spus ca exista un test simplu prin care poti realiza daca se poate face ceva cu exercitii si creme sau nu: ridica mainile deasupra capului - daca sanii se ridica, e ok, daca nu... nu-i ok.
    Eu am slabit desptul de mult si s-au cam lasat sanii - de o saptamana folosesc crema pt fermitatea bustului de la Elancyl. Deocamdata nimic de raportat - cred ca ar trebui sa fac si ceva exercitii, concomitent.
    Poate totusi stiu evele vreo solutie. iti tin pumnii!
  •  
    • 9835 mesaje
    18 Iun 2007, 17:00
    0 0
    Masajul sanilor, chiar si uscat, poate ajuta foarte mult la starea de sanatate si fermitate a sanilor (stimuleaza circulatia si activitatea glandelor limfatice).

Se pot folosi:
    - ulei de masline
    - ulei de nuca de cocos
    - ghee (unt clarifiat - reteta se gaseste usor pe internet)

Sau, si mai bine:
    Se poate face un amestec din parti egale din cele 3 ingrediente de mai sus.

Sau, in mod ideal:
    In amestecul de mai sus se pot pune la macerat (7-10 zile pe timp de vara, 10-14 zile pe timp de iarna - depinde de temperatura din casa): seminte de fenicul, radacina de lemn-dulce.
    Se pot adauga cateva picaturi de ulei esential de iasomie si/sau cateva picaturi de ulei esential de trandafiri.

Se folosesc ingrediente pe baza de grasimi pure, deoarece hranesc si hidrateaza sanii (cea mai mare parte din volumul si consistenta sanilor e data de grasime si apa).
  •  
    • 1225 mesaje
    18 Iun 2007, 17:01
    0 0
    Stiu ca exercitiile Tae Bo sunt recomandate pt ridicarea si tonifierea sanilor. Si eu am ajuns in aceeasi situatie, cu sarcina si alaptare la activ. La frumusete exista un topic unde gasesti mai multe detalii si linkul cu exercitiile. Mai fac cateva, din cand in cand, dar nu pot zice ca ma tin constiincios. Rezultate? Un picut, deocamdata, dar voi continua. Cat despre metodele naturiste, mi se par de domeniul fanteziei, nu are cum sa dea rezultate la sani lasati. La cei micuti, da, poate da o fermitate si poate o usoara iluzie de marire!

Donna, oare de ce ma tin dupa tine???
  •  
    • 9835 mesaje
    18 Iun 2007, 17:07
    0 0
    miss smith, cred ca e vorba de karma

pe bune, eu cred ca ar fi bine ca, in paralel cu exercitiile fizice (care tonifica musculatura pectorala, dar nu si pielea intinsa si lasata), sa ingrijesti si pielea sanilor.
  •  
    • 1225 mesaje
    18 Iun 2007, 17:39
    0 0
    Pai sigur ca ingrijim si pielea! Dar eu mai degraba ma apuc de inca o serie de exercitii decat sa "fabric" tot felul de potiuni si lotiuni! Important e masajul, nu neaparat ce aplic pe piele... in fine, ai dreptate, ca intotdeauna.
  •  
    • 734 mesaje
    19 Iun 2007, 12:07
    0 0
    Foloseste sutienul potrivit si incheie dusul cu apa rece.
  •  
    • 14 mesaje
    19 Iun 2007, 13:12
    0 0
    Multumesc mult tuturor Evelor care mi-au dat mesaje. Si eu cred ca masajul da rezultate mai mult decat lotiunile. Am sa vad cand incep. Va tin eu la curent cu rezultatele...
  •  
    • 1530 mesaje
    19 Iun 2007, 14:45
    0 0
    Asa e cu apa rece - de cam 3 saptamani dau cateva jeturi cu apa rece pe sani la sfarsitul dusului si apoi aplic fie ulei de masline (seara), fie lotiune de corp sau crema pentru bust (diminerata). Nu stiu daca este efectul imaginatiei mele sau e realitatea, insa cred ca se observa efectele. Macar la piele, care arata ceva mai bine, e mai hidratata.
    Insa nu e o idee buna cu apa rece daca ai anexita - tot pe pielea mea am experimentat-o si pe-asta.