intindere de muschi

•  
    • 706 mesaje
    17 Iun 2007, 20:42
    0 0
    sincer nu stiu daca am scris corect titlul topicului,m-a sunat prietenul meu acuma si a zis ca a vrut sa alerge si a facut intindere a muschiului la picior,a zis ca il doare tare,ca a transpirat,ce poate sa faca?ce trebuie sa faca?
  •  
    • 4411 mesaje
    17 Iun 2007, 20:54
    0 0
    Sa mearga la un doctor daca nu-i trece..Cauta pe net masurile de prim ajutor dar ar fi bine sa-l vada cineva
  •  
    • 1510 mesaje
    17 Iun 2007, 20:56
    0 0
    sa mearga la doctor. tr sa menajeze piciorul o vreme, sa.l dea cu un unguent special
  •  
    • 706 mesaje
    17 Iun 2007, 20:57
    0 0
    acuma la ora asta e de servici pana la 10 si nu poate pleca
    of,i-am zis sa stea intr-un loc,sa nu mai faca miscare
  •  
    • 706 mesaje
    18 Iun 2007, 18:45
    0 0
    a fost prietenul meu azi dimineata la spital,l-au consultat,au zis ca l-au apasat pe picior pana i-au dat lacrimile si i-a zis ca are un hematon.
    i-au dat supozitoare diclofenac,unguent bengay si midocalm.
    si daca in 2 zile nu il lasa durerea trebuie sa se duca sa ii extraga hematonul.

cum se face asta?stie ceva?e grav?
  •  
    • 4 mesaje
    2 Mar 2008, 10:06
    0 0
    e tardiv raspunsul, oricum! dar....pentru cele ce vor avea probleme de acum incolo!
    eu am folosit ketospray 10%, si am fost super suuuuper multumita. mult mai multumita decat cu fastum gel. ketospray-ul mi se mare mult mai bun si, in plus, mult mai usor de administrat, si intra si mai usor in piele. vi-l recomand cu caldura. mie intr-o entorsa mi-a fost de mare, mare ajutor!