Suplimenti Nutritivi

•  
    • 16 mesaje
    8 Nov 2003, 22:19
    0 0
    Peste tot se vorbeste ca avem nevoie de o imbunatatire a calitatii alimentatiei zilnice, prin suplimenti nutritivi. Stiu ca exista foarte multi producatori, care mai de care, si te zapacesti daca incerci sa alegi.
    Medicul meu de familie a zis ca pot incerca cu suplimenti nutritivi de la firma Nutrilite, ca ar fi ceva mai buni.
    Daca stiti voi mai multe amanunte, va rog sa-mi dati un sfat.
  •  
    • 73 mesaje
    2 Iul 2004, 19:32
    0 0
    dragutza da de ce vrei tu sa iei uplimente? e pacat cu atatea legume si fructe proaspete..Eu luam in situatii deosebite (stres, oboseala) Eurovita multiminerale. Mi s-au parut cele mai bune desi am incercat tot felul de combinatii de vitamine si minerale, cu tot felul de ambalaje atragatoare si preturi pe masura..Da sincer cred ca fructele si legumele sunt cele mai bune!
  •  
    • 73 mesaje
    3 Iul 2004, 13:57
    0 0
    oare cum pot niste vitamine si minerale sa-ti provoace somnolenta? si stare proasta? doar nu-s sedative, sunt un surplus de energie!si oare nu toate combinatiile de minerale si vitamine au in mare aceeasi componenta?nu au toate aproximativ aceiasi compusi? se poate oare spune ca vitamina C de la firma x provoaca stare haioasa si somnolenta iar vitamina C de la firma y te scutura de toate bolile? sunt de acord ca unele au cantitati mai mici sau mai mari de substante, ca au mai multi sau mai putini compusi dar ..nici chiar asa!problema cred ca e alta: trebuie ca fiecare sa identifice care sunt nevoile proprii ale organismului si in functie de asta sa aleaga combinatia potrivita!adica tot analizele si doftorii sunt cei mai indicati..parerea mea..
  •  
    • 165 mesaje
    3 Iul 2004, 14:11
    0 0
    eu zic ca,cu toate fructele si legumele ,cateodata ar trebui sa luam niste vitamine,sotul meu a cumaprat niste ulei de peste(tablete),care sunt foarte bune,si a facut comanda pe internet la mai multe vitamine de la GNC,este o firma foarte cunoscuta in america ,de vitamine,si a facut comanda pt mine la niste vitamine ,GNC WOMEN'S hair,skin&nails formula, sincer sunt foarte foarte bune,are toate vitaminele este foarte bun,costa in jur de 100$ dar este foarte bun,se merita
  •  
    • 40 mesaje
    20 Iul 2004, 21:35
    0 0
    mai dtk tie ti se par putini bani 63 de americani?
    Ce e aia ca vitaminele de la nu stiu care firma ti-au provocat somnolenta si stare haioasa(chiar,ce inseamna stare haioasa ca eu una nu inteleg) iar cele de la firma nu stiu care sunt mai bune?Mai dtk poate ca ai incurcat flacoanele si ai luat sedative ceva.poate n-ai citit bine ce scria pe eticheta.Poate ca ai luat anti stres care pe langa complexul de vita si minerale are si valeriana(parca) tocmai ca sa te calmeze cand iti vine sa-ti iei campii din cine stie ce motive.Nu-mi zice tu mie ca alea pe care le vinzi tu sunt mai bune.Poate vrei sa zici ca ,componentele sunt in cantitate mai mare.Asta da.Da 'nu-mi zice tu ca vitamina A de la tine e mai jmechera decit cea de la eurovita(sa-i zicem).Eu una m-am uitat la tot ce am prins in mana in materie de vitamine si in afara de faptul ca au concentratii mai mari toate sunt la fel.Si,daca-mi dai voie de euorovita te poti apropia.Si aici ma refer la buzunar.Si ultima data cand am cautat eu in farmacii aveau aia de la euro tot ce vroia muschiul tau.toate combinatiile.Insa tre sa stii ce sa iei ca sa-ti faca bine.Si asta inseamna analize etc etc...
    Poti sa zici ca ai produse care nu se fac in tara de exemplu.Dar cred ca si aloe vera daca cauti gasesti in farmaciile romanesti.Dar nu-mi spune tu mie ca vitaminele tale sunt mai jmechere.
    evelor,nu fac reclama la eurovita.e doar o parere personala.
  •  
    • 247 mesaje
    21 Iul 2004, 12:54
    0 0
    ...,,dar macar un buzdugan aveau?" vin si va intreb si eu, dar de produsele GNLD ce stiti, sunt vitamine?, suplimenti nutritivi?, a luat cineva?, a vazut minunea?-ca am auzit ca sunt tare scumpe.
  •  
    • 17 mesaje
    21 Iul 2004, 13:15
    0 0
    fetele, va zic ce-am patit pe pielea mea!!!
    acum cativa ani am avut spasmofilie......stiti voi, crize, caderi de calciu!!
    mi-a trecut cu Centrum si cu Calciu cu D2!!
    in aprox. 2 ani
  •  
    • 2 mesaje
    27 Oct 2005, 14:10
    0 0
    Buna Adimark,

Noi stim mai multe despre acest lucru, deoarece noi le folosim.
    Avem o fetita de 11 ani carei ii dam aceste suplimente nutritive, Calciu si Magenziu, Multivitamine de copii, Daily si multe altele.
    Daca doresti sa afii mai multe despre acest lucru iti pot da un numar de telefon ca sa discutam mai multe. Daca te intereseaza da un semn de viata la www.costicom_as@yahoo.com
  •  
    • 8 mesaje
    19 Mar 2006, 19:40
    0 0
    sant super daca vrei sa intri in posesia lor da un semnal e-mail; angela21@acasa.ro
  •  
    • 37 mesaje
    20 Mar 2006, 07:22
    0 0
    dragutelor ,chiar daca unii au inghetat cand au aflat a sunt cam 63 de $ cele de la Aloe,si eu sunt de acord ca in cazul celor de la Aloe Vera ,avantajul depaseste cu mult pretul.Macar cand e vorba de sanatate sa nu ne mai uitam la bani.Eu am luat de la ei .Si sunt foarte multumita.Imi pare rau ca nu am avut incredere in ei ptr ca auzisem tot felul de lucruri controversate .eh ,doar o parere
  •  
    • 215 mesaje
    20 Mar 2006, 09:15
    0 0
    Evelor dragi, chiar daca s-a pus problema reclamei pt vinzarea produselor firmei in cadrul careia lucreaza fiecare, pot sa va spun un amanunt esential despre produsele CALIVITA,: sunt singurele de pe piata romaneasca realizate printr-o tehnologie de ultima ora care asigura o absorbtie de peste 90% , fata de toate celelalte precum Nutrilite, Aloe, etc, la care gradul de utilizare in organism e de 25- 35%, ceeace inseamna ca mai mult de jumatate ai cumparat degeaba, organismul eliminindu-le.Pretul lor e de asemenea accesibil , cu mult sub Nutrilite, aloe, etc. Pot sa va dau orice informatie, avind o experienta in utilizarea lor de peste 9 ani. Sanatate, dar nu cu orice, fetelor
  •  
    • 4 mesaje
    24 Iul 2006, 16:05
    0 0

Am folosit o perioada aceste produse si multe altele, care din pacate sunt pline de Euri la fel ca si alimentele din magazine.

Cred insa cu tarie ca nu exista produse miraculoase in lumea asta, ci doar o alimentatie sanatoasa, activitate fizica si intelectuala placuta, si dezvolatare spirituala, ne poate ajuta in multe probleme.

Detalii sanatate: www.sanatateanaturista.com si alimentatie: www.meniulzilei.com

Acest mesaj a fost editat de către activiorel: 28 Nov 2010, 14:08