ANTIOXIDANTII-un mod de viata

•  
    • 3 mesaje
    17 Iun 2007, 18:14
    0 0
    Buna tuturor celor interesate de acest subiect,informare,mini educatie in acest sens,experienta in consum de antioxidanti
  •  
    • 274 mesaje
    17 Iun 2007, 23:52
    0 0
    Nu inteleg la ce te referi. Dtaliaza subiectul.
    Astept raspuns. Pa.
  •  
    • 3 mesaje
    18 Iun 2007, 17:38
    0 0
    Buna Maia,
    Anul trecut am avut sansa sa incep sa consum intr-un mod mai organizat,daca vrei dar si mai in cunostinta de cauza,ca necesitate in viata noastra a produselor de tip antioxidant,incetul cu incetul am reusit sa acumulez mai multe informatii de la cei care au cheltuit enorm timp si bani 20 ani de cercetari,experiente si productie de antioxidanti.
    Cum chinezii sunt recunoscuti in ceea ce priveste remediile la nivel de sanatate,eu pot afirma din experienta traita deja de 1 an ,ca am avut sansa sa incep sa remediez incetul cu incetul multe rele care s-au instalat in corpul meu fizic din multa lipsa de educatie in ceea ce priveste multe legi scrise si nescrise daca imi dai voie sa ma exprim asa ale felului in care functionam.
    Iata succint de ce m-am hotarat sa ma adresez pe forum cu acest subiect.imi doresc sa dezbatem cu seriozitatea ce ne caracterizeaza cel putin in calitatea de parinte ce o avem.
    In cazul in care doresti informatii mai concrete te rog sa-mi scrii si pe adresa mea de e-mail pe care am comunicat-o cand m-am inscris pe forum.pupici
  •  
    • 274 mesaje
    20 Iun 2007, 14:49
    0 0
    Draga mea,
    ma intereseaza problema a naibii de tare. Insa am o rugaminte, eu intrind relativ recent pe forum inca nu stiu bine sa operez, asa ca te rog pe tine, ori sa-mi explici cum se face, ori sa intri tu pe blogul meu, unde si eu am dat informatia la inscriere.
    Astept e-mail, sau instructiuni.
  •  
    • 119 mesaje
    20 Iun 2007, 17:44
    0 0
    marianat...tu distribi ceav produse cu antioxidanti...sau vrei doar sa vorbesti una alta despre ei?
  •  
    • 116 mesaje
    20 Iun 2007, 22:47
    0 0
    Marianat,ma intereseaza f.mult subiectul propus de tine,dar nu inteleg de ce trebuie sa te contactam in particular?Cu siguranta mai sunt si alte Eve interesate si am putea dezbate acest subiect impreuna.
  •  
    • 224 mesaje
    20 Iun 2007, 23:14
    0 0
    si eu as fi interesata.
  •  
    • 119 mesaje
    21 Iun 2007, 01:06
    0 0
    antioxidantii sunt absolut necesari in lupta impotriva radicalilor liberi...cei ce ne fac pe noi sa degeneram..sunt f multi antioxidanti buni...printrecei mai renumiti este LYCIUM-ul!!!dak sunteti intersate a folosititi ceva antioxidanti buni va stau la dispozitie cu informatii...numai bine!!ahh...sa nu sariti acuam pe lipton ice tea...nu e chiar asa pe cum se lauda!!!
  •  
    • 274 mesaje
    21 Iun 2007, 20:39
    0 0
    Draga mea,
    te rog da-mi citeva explicatii mai amanuntite. La ce folosesc, cine trebuie sa-i ia, etc. Vreau as daca se poate de la abc, dar nu cu intorie si povesti ca asta pot s-o fac dintr-o carte.
    Multumesc
    Maia
  •  
    • 159 mesaje
    22 Iun 2007, 22:40
    0 0
    daaaaaaaaa ma intereseaza sa duc o viata sanatoasa bazata pe fructe, legume ce contin antioxidanti, nu vreau sa aud de pastile si tot felul de suplimente nutritive.

deci
    cine stie care sunt alimentele ce contin in proportie mare antioxidanti????
  •  
    • 119 mesaje
    23 Iun 2007, 00:38
    0 0
    cele care contin cei mai multi polifenoli antioxidanti,sunt rodia mangostanul perele si zmeura!pentru cele interesate exista un cocktail din aceste fructe plus mure afine si extract de sambure de strugure!e cotat ca fiind cel mai puternic antioxidant care exista cu valoarea ratei ORAC(CAPACITATEA DE ABSORBTIE A RADICALILOR DE OXIGEN) cea mai ridicata.e f delicios..un guts dulce acrisor ,natural si f concentrat.se consuma maxim pana la 30 ml pe zi!numai bine!pentru cele interesate va dau la dispozitie cu ami multe informatii!
  •  
    • 119 mesaje
    23 Iun 2007, 00:45
    0 0
    de luat acesti antioxidanti trebuie fiecare sa ii luam...fiindca toti suntem expusi poluarii...procesului de imbatranire si acelui de imbolnivire...acesti antioxidanti luopta imoptriva radicalilor liberi care sunt cauzati de poluare si ei larandul lor cauzeaza aceste proce decare vorbeam...numai bien si multa sanatate!!!