dureri de oase in picioare

•  
    • 359 mesaje
    8 Nov 2003, 02:49
    24 5
    De cand ma stiu am dureri in femur si tibie (osele lungi din picior). E o durere surda si apare din cand in cand...aleator fara o regula si dispare cand ma culc, adica dimineata urmatoare nu ma mai doare. Poate fi reumatism la o varsta atat de frageda (am dureri de la 5 ani)? sau ce poate fi?
  •  
    • 180 mesaje
    11 Nov 2003, 16:27
    3 3
    Nu stiu ce poate fi. Si eu am o durere de oase dar la antebrate. Banuiesc ca e din vina calciului pe care il cam pierd in perioadele de menstruatie. Eu simt niste intepaturi de-a lungul antebratului. O sa imi fac drum pe la medicul de familie si o sa ii spun de problema asta desi nu am incredere in profesionalismul majoritatii medicilor din Romania.
  •  
    • 13 mesaje
    14 Nov 2003, 17:49
    3 0
    Fetelor, nu vreau sa va sperii, dar poate fi vorba si de osteoporoza.
    Eu am "mostenit" boala asta de la mama si de pe la 14 - 15 ani am dureri de picioare (solduri, dar si coloana etc.). Boala nu are vindecare, din cate stiu eu, dar durerile pot fi ameliorate. Exista tot felul de tratamente, dar atentie! de la o varsta (aprox. 40 ani), Calciul nu mai este asimilat cum trebuie si se depune pe nu stiu unde si face numai rau. Asa ca, in caz de ceva, doamne fereste!, eu zic sa incercati sa va tratati cat mai repede...
    Va tzuc!
  •  
    • 360 mesaje
    15 Nov 2003, 10:15
    3 3
    Eu mi-am facut un set complet de analize ale sangelui si am descoperit intamplator ca am ASLO cu o valoare de 900 in loc de 200. Astfel mi se explica durerile acute de oase, mai ales la schimbari de temperatura, este un reumatism foarte puternic. In consecinta, timp de 6 luni fac Moldamin, o injectie pe saptamana, doare cumplit dar medicii spun ca este singurul remediu cu rezultate si pe termen lung. Nu este de gluma, poate fi afectata inima...
  •  
    • 28 mesaje
    5 Dec 2003, 18:52
    2 3
    Eu de curand(cam de 5 luni)am dureri la soldul drept. durerea imi coboara pe femur in jos. am fost la doctor si am facut analize. mi a iesit aslo 225,7 in loc de 200 si fibrinogenul 558 in loc de 400. este cumva inceput de reumatism? trebuie sa ma apuc de tratament? avanseaza daca nu ma apuc? multumesc
  •  
    • 248 mesaje
    5 Dec 2003, 20:18
    2 1
    Eu cred ca e vorba de reumatism. Si eu am aceleasi simptome ca Alinasimona de pe la 8-9 ani. Am trait cu ele pina acum. De cele mai multe ori imi trec durerile daca stau la caldura. Rar apelez la o aspirina sau algocalmin. Am ASLO marit, dar nu mai stiu cit de mult, dar cum eu evit doctori, spitale, injectii, analize...ma apar cum pot de dureri. Doar cind n-oi mai putea merge, cred ca voi apela la medici. M-am resemnat ca am reumatism si ma bucur ca m-a ferit Dumnezeu pina acum de complicatii.
  •  
    • 8 mesaje
    17 Dec 2003, 15:00
    1 0
    Dragi Eve,
    sunt mai demult membra in comunitatea voastra. Va citesc foarte des dar, din pacate, nu prea am timp sa va si scriu. Acum profit de putin timp liber dinaintea vacantei
    Vroiam sa va spun, desi stiu ca sunteti constiente, ca nu e tocmai de glumit cu durerile de oase...Sunt extrem de pacatoase.
    Eu am coxartroza si luxatie coxo-femurala. Ar trebui operara dar dat fiind faptul ca am mai facut o operatie pe stanga, pentru acelasi lucru, nu prea ma...atrage perspectiva celor cel putin 4 luni de chin.
    Vroiam sa va spun, de fapt, ca daca m-as fi dus la doctor in momentul in care-am simtit durerile in piciorul drept, cel sanatos, acum poate totul ar fi fost altfel...poate inca m-as fi bucurat de plimbari in aer liber (pe care acum le urasc), de intalniri cu prietenii, de gatit si de o gramada de alte chestii pe care le face un om normal stand in picioare...
    Nu-i de glumit, fetelor, mergeti la doctor la primul semn ca ceva e in neregula...(oare cand va deveni si la noi litera de lege chestia asta?).

Va pup, va doresc sarbatori fericite si sanatoase si va rog sa aveti grija de voi!
    Numai vine!
  •  
    • 8 mesaje
    17 Dec 2003, 15:02
    0 0
    Numai bine vroiam sa va urez, de fapt ca de venit...vine oricum