sunt insarcinata, va rog...
-
16 Iun 2007, 23:070 0sunt insarcinata (adica asa cred pt ca e a 29-a zi si nu mi-a venit-niciodata nu s-a intamplat sa treaca si a 29-a zi toata si sa nu-mi vina...)si nu vreau sa-l pastreaz va rog frumos daca cunosteti o clinica particulara ca nu cunosc fff bine bucuresti-ul
-
16 Iun 2007, 23:28In primul rand cumpara maine dimineata un test de sarcina si fa-l ai grija ca se face numai dimineata vezi rezultatul si in functie de rezultat consulta un medic.
Nu prea cunosc clinicile particulare de fapt nu mai vreau sa stiu de ele pt ca nu mai am incredere.Ca medic ti-l recomand pe doctorul Sandu spital Caritas. -
17 Iun 2007, 19:13hei..daca nu ti-a intarziat ciclul o zi nu inseamna neaparat ca esti insarcinata..
eu recomand tot un test de sarcina, iar daca nu e bebe, sa mergi la dr sa afli de cr a intarziat(vreo problema medicala, stres,schimbarea mediului..sunt f multe cauze posibile)
succes orice ar fi -
17 Iun 2007, 19:15Anca, te rog din suflet sa nu spui si sa nu mai gandesti ce ai scris mai sus!!!Nici nu stii daca este intr-adevar o sarcina si te ingrozeste ideea.Indiferent in ce situatie te afli,ce planuri de viitor se incurca, daca Dumnezeu trimite o viata sa nu cumva sa nu o lasi!!!Are rostul ei fiecare viata care vine si nu avem noi dreptul sa hotaram ce si cum.Daca s-a intamplat sa apara, e foarte bine, un copil ne poate salva viata, daca-l lasam in viata.Indiferent ce varsta ai primeste cu bucurie farama de viata si Dumnezeu va avea grija sa creasca si sa fie sanatos!!!Mai vorbim si ne spui daca este sarcina!!!