Pareza in timpul sarcinii
-
16 Iun 2007, 16:210 0Am o prietena care trece prin asa ceva. E disperata ca de doua saptamani incoace nu-si poate reveni din cauza ca nu poate face tratament. Nu stie exact cauza - poate fi de la curent sau de la un vaccin antitetanos pe care l-a facut. Au coincis mai multe.
Ceea ce e si mai grav este ca peste o luna trebuie sa nasca si ii este frica de faptul ca va fi obligata sa faca cezariana din cauza acestei pareze. Pe de alta parte, anestezicul s-ar putea sa-i dauneze.
Intrebarea mea este daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva si cum a rezolvat problema.
Va multumesc. -
17 Iun 2007, 23:47Nu am mai auzit de asa ceva. Ar fi trebuit sa consulte un neurolog, care impreuna cu ginecologul sa hotarasca ce e de facut.
Din punct de vedere al cezarienei nu cred ca are de ce sa-si faca probleme. Nu am inteles, problemele sunt nerogice sau ginecologice? In orice caz daca asta va ajuta, eu am 2 copii cu doua cezariene.
Astept vesti de la tine.Pa. -
20 Iun 2007, 11:53Multumesc pentru raspuns, Maia.
Nu stiu mai multe. In orice caz nu am precizat ca este vorba despre o pareza faciala. Nu-si poate misca partea stanga, in schimb poate mesteca si simte daca atinge cu mana. E destul de dureros (psihic), biata fata a dat deja in depresie.
Vad ca nimeni nu s-a mai confruntat cu asa ceva. -
20 Iun 2007, 14:37Draga mea,
indiferent ce nu-si poate misca, este treaba de neurolog. Neaparat trebuie consultat ginecologul, care probabil o va trimite la neurolog. Nu trebuie aminat, sa nu aiba repercursiuni in viitor. Neaparat trebuie mers la doctor.
Tinema si pe mine la curent. Sunt curioasa ce-i spune doctorul.