respiratia urat mirositoare

•  
    • 13 mesaje
    15 Iun 2007, 11:03
    0 0
    Stiti cumva un remediu eficient impotriva aceste " boli "?
  •  
    • 1166 mesaje
    15 Iun 2007, 14:06
    0 0
    cel mai important este sa faci un control stomatologic pt. a vedea daca nu cumva ai vreo infectie sau daca nu ar fi bine sa le faci totusi un periaj profesional. un alt motiv ar fi digestia...incearca sa mananci cat mai mult iaurt cu fibre, mananca cereale si bea multa apa..mai ales cand e foarte cald; bea cat mai putin alcool si cafea care iti lasa senzatia de uscaciune in gura.
  •  
    • 412 mesaje
    16 Iun 2007, 00:39
    0 0
    Da si eu cred ca e necesar sa bei multa apa ptr o functionare buna a organismului , si nu ca as vrea sa fac reclama dar am incercat noua pasta de dinti de la Colgate (cea cu particule racoritoare ) si este foarte foarte buna! Eu pateam sa imi miroase gura atunci cand nu prea mancam , adika ma refer la faptul ca n`am mai inghitit nimik de cateva ore... acuma nush...si de curand am inceput sa ma spal cu sare pe dinti si am observat o curatare a gurii , si o reducere a mirosului in caz de urgenta..ia o pastila bineinteles...ma refer la guma
  •  
    • 169 mesaje
    16 Iun 2007, 09:18
    0 0
    incearca in fiecare dimineata inainte sa iti speli dintii cu o lingurita sa iti razuiesti limba , in timpul noptii toxinele se depun pe limba si astfel vei inlatura si apoi speli dintii cu o pasta de dinti buna ,ceva apa de gura si e bine sa ai la tine guma de mestecat sau scortisoara cite un pic asa sa rontai ..plus o alimentatie sanatoasa in care sa fie incluse vegetale si fructe mirosul va disparea numai bine
  •  
    • 203 mesaje
    16 Iun 2007, 10:15
    0 0
    heba si colibri2004 au dreptate in ceea ce priveste alimentatia; in Formula As, int-run numar din luna martie, scria clar ca halenele (sau respiratia urat mirositoare) sunt cauza unei alimentatii necorespunzatoare; prin urmare ar trebui sa bei mai multa apa (elimina constipatia,ajuta in lupta cu celulita,transpiratia abundenta si se vor vedea rezultate si la nivelul pielii in general),insa nu de la robinet,sa mananci fructe si legume,iaurturi naturale...adopta un regim alimentar mai sanatos,mai natural si negresit vei vedea imbunatatiri.
    Plus de asta exista pe piata foite mentolate Listerine, poti mesteca 2-3 frunzulite de patrunjel,leustean sau salvie (aceasta intareste si gingiile) si eficient este si periajul finutz al limbii.
    Pentru alte informatii, urmeaza link-ul asta: http://www.terapii-naturiste.com/calivita/afectiuni-tratamente/halena-respiratie-urat-mirositoare.htm
  •  
    • 13 mesaje
    18 Iun 2007, 16:13
    0 0
    Va multumesc mult "Evelor" :*:*:*:
  •  
    • 13 mesaje
    18 Iun 2007, 16:16
    0 0
    AAA cat despre site , este in curs de publicare cik
  •  
    • 203 mesaje