EMG - unde??! :(
-
14 Iun 2007, 11:201 0dragelor,
ajutati-ma cu o informatie, va rog.
am herine de disc si m-am dus de curand la un centru de fizioterapie si gimnastic amedicala.
doctorul de acolo mi-a recomandat sa fac un emg (nu stiu exact ce e). din pacate, doctorul la care m-a trimis el e foarte ocupat si nu ma poate programa decat la niste ore imposibile (adica la pranz, in conditiile in care cabinetul lui e in cotroceni, iar serviciul meu in baneasa...)
stiti cumva unde as putea face aceasta analiza la o ora mai decenta (dimineata sau seara?) daca stiti si ce e si cat costa, m-ar ajuta mult..... -
14 Iun 2007, 17:33multumesc mult, am gasit la V. Babes. problmlema mea.... sunt 2

1. costa 2 milioane, si dupa cele 5 date deja pentru fizioterapie si gimnastica.... ce sa zic, chiar nu am atatia bani de dat acum
2. nu inteleg la ce ma ajuta analiza asta. am rmn, am indicatie de la neurochirurg ca nu e cazul sa ma operez, chir si doctorul de aici a zis la fel - nu inteleg de ce trebuie sa mai dau alti bani pe alta analiza... ce aflu in plus de aici? -
14 Iun 2007, 17:59http://www.sfatulmedicului.ro/dictionar_medical.php?id=electromiografie
-
15 Iun 2007, 09:56multumesc frumos.
am sa vorbesc marti cu medicul sa vedem de ce imi cere analiza asta si pe urma o sa vad unde ma programez...