Cervicita colpita
-
13 Iun 2007, 19:230 0Buna seara. Ma numesc Ioana Adam si sunt din Brasov. Am 30 de ani si dupa un control la ginecolog mi s-a descoperit cervita copita - a zis si ca am un col urat - pe care o sa mi-l cauterizeze dupa nastere.
Problema e ca de vreo 5 luni incerc sa raman insarcinata dar nu reusesc - sa fie oare din cauza infectiei pe care o am (acum am tratament si peste 2 luni trebuie sa merg la control)?
Pana merg la control vreau sa ma linistesc - oare nu pot avea copii sau infectia era de vina si nu puteam ramane insarcinata? (oricum cand merg la control vreau sa-mi faca niste analize mai amanuntite pentru a vedea daca pot ramane insarcinata sau nu - dar pana atunci ma tot chinui gandidu-ma ca poate nu pot avea copii).
Oare asa sa fie? Ajutati-ma, va rog! -
15 Iun 2007, 12:48Draga Ioana,
atit timp cit ai infectie, nici nu se pune problema unui copil. Parerea mea ca mama, este sa-ti rezolvi celelalte probleme pe zona ginecologica, iar dupa aceea sa-ti pui problema unui copil, pecare-l vrei sanatos. Infectiile astea sunt f. pacatoase si niciodata nu poti stii unde pot ataca. Doctorul este si el tot om, care stie de ce s-a lovit mai mult, niciodata nu poti stii ce are in cap.
Te sarut, si astept vesti bune de la tine. -
16 Iun 2007, 17:33Multumesc mult pentru mesaj.
Intradevar dupa ce am descoperit infectiile - pana la tratare - nu se pune problema de a ramane insarcinata.
Eu insa sunt speriata ca nu pot avea copii - oare infectiile erau cauza pentru care nu puteam ramane insarcinata sau chiar nu pot avea copii?
Sper sa fie infectiile - oricum luna viitoare cand merg la control o sa cer analize mai amanuntite. Sper sa pot avea copii - sa nu fie ceva grav.
Multumesc mult din nou, Ioana -
17 Iun 2007, 23:39Draga Ioana,
S-ar putea ca din cauza infectiilor netratate sa nu fi ramas insarcinata. Ca sa te linistesti, trebuie sa discuti cu un ginecolog. Nu vreau sa te sperii dar unele infectii netratate pot sa duca la infertilitate.
Astept vesti de la tine. Pa.