marvelon - pauza

•  
    • 11 mesaje
    12 Iun 2007, 23:07
    0 0
    iau pilule de 8 luni de zile. primele 3 luni am luat diane 35, dar erau prea puternice, de aceea medicul mi le-a schimbat cu marvelon. am continuat inca 3 luni cu marvelon, dupa care am facut o pauza de o luna (asa intelesesem ca e bine). dupa luna de pauza am reinceput pastilele din prima zi de menstruatie. azi am luat ultima pilula, dar sangerarea nu mi s-a oprit nici acum. din ce cauza? din cauza pauzei? si cand am luat pentru prima oara diane 35 m-a tinut mai mult..cam 2 saptamani...dar nici chiar atat de mult!! as dori niste pareri...daca a mai avut cineva menstruatii atat de lungi...pls...help
  •  
    • 1198 mesaje
    13 Iun 2007, 10:31
    0 0
    buna!

eu iau marvelon de cativa ani buni. le-am intrerupt doar cu 3 luni inainte de a ramane insarcinata, iar dupa ce amnascut am inceput sa le iau din nou. in prima luna dupa ce am ineput sa le iau(dupa sarcina) menstruatia m-a tinut toata luna respectiva. nu stiu daca e din cauza pauzei sau nu. apoi situatia s-a remediat. in ce priveste pauza, parerile sunt fff impartite. mai dine discuti cu un dr.
  •  
    • 11 mesaje
    13 Iun 2007, 19:02
    0 0
    mersi mult. mi-au mai spus prietene ca si ele au patit la fel dupa pauza de pilule, chiar daca foloseau alte pastile. ma simt totusi mai linistita. sper totusi sa treaca mai repede, pt ca m-am saturat sa tot fiu la mentruatie si prietenul meu la fel