med. ginec. in care poti sa ai incredere
-
0 2Buna, fetelor! sunt un memebru nou si tare mult as vrea sa ma puteti ajuta recomandandu-mi un med. ginec. de incredere.
povestea mea pe scurt este asta: asta-vara am aflat ca sunt insarcinata; nu a fost progaramata sarcina, dar pentru mine a fost o fericire nespusa; nu eram inca casatoriti, asa ca am organizat repede-repede cununia civila in octombrie, ca sa se nasca bebe intr-un cadru legal, ziceam noi;
in legatura cu dr. am ales sa merg la cel la care mergeam pentru controalele periodice; mi se parea un medic ok; am avut mare noroc, sarcina a decurs fara nici un fel de probleme si a venit si ziua cea mare, in care, dl. doctor n-a putut ajunge la spital; asa ca am nascut cu tipa care era de garda (la Giulesti); o femeie tare ok, dar dezamagirea a fost imensa si m-a cuprins un desgust asa mare fata de toti astia in halate albe, care se cred mici dumnezei; fetita mea are acum 2 luni si 2 sapt. si este sanatoasa si frumusica; trebuia sa merg la controlul de dupa sarcina la 1 luna juma' si am tot amanat pentru ca nu mai vroiam sa vad nici un medic; ieri m-am hotarat, insa, si am mers la clinica Korona din dr. taberei (aici locuiesc); si sunt si mai dezamagita de dr. de acolo Tufan Aurelia, cu care nu poti sta de vorba s-o intrebi ce te nedumireste. asa ca, va intreb: voi ati nimerit vreun medic bun, de incredere si OM la care pot sa merg si eu? super ar fi sa aiba cabinet in dr. taberei pentru ca alaptez si imi este greu sa ajung in alte zone ale orasului (stiti, programul lui bebe de masa). m-ati ajuta enorm pentru ca simt ca ajung la limita nervilor cu acesti medici care nu vor sa-si schimbe atitudinea fata de pacient, nici macar cand le platesti o groaza de bani (vorbesc de sistemul privat) va multumesc si astept vesti de la voi! -
Ramona du-te la Medlife pe Grivitei. Eu merg acolo la d-nul dr. Luis Mendez care este un om super deosebit. Crede-ma ca poti sa-l intrebi orice si cand spun orice, inseamna ca l-am intrebat se de un anume gel de igiena intima!

E un om care are rabdare si profesionalism cum rar mai vezi pe la noi.
Sanatate! -
Stelyana, eu sunt pacienta dr Filipescu. Este un om extraordinar. Eu am fost 5 ani la alt dr care doar imi facea control(eu urmarind sa raman insarcinata) si imi tot zicea "vino dupa 3 luni daca nu se intampla nimic (timp de 4 ani).De 6 luni sunt la el.Cand m-am dus la Filipescu am fost foarte incantata cand am vazut cat isi da interesul sa te ajute. Mi-a facut toate analizele de sange, eco transvaginala, consult..Nu pot spune ca sta de vorba cu tine minute in sir, insa stie ce face si este un bun profesionist. Am fost si la cabinetul dansului si la Elias. Este deosebit de amabil, respectuos si sper sa ma ajute sa am bebele mult dorit.
Daca mai ai intrebari... -
nu am mes la servici si de acasa nu prea intru asa ca iti scriu aici.
cand te duci spre Stefan cel Mare, este Sp de Urgenta (pe drepta). Pe partea stanga, imediat dupa spital, vei vedea la parterul unui bloc-Nokia- (cu albastru). Aia este strada, cand vezi Nokia pe colt, aia este strada si scara este a doua daca nu ma insel..Oricum scrie Cabinet Vladareanu..te pup si sanatate. Nu o sa mai intru ca maine o sa fac laparoscopia. Pup