intrebare! ??

•  
    • 49 mesaje
    11 Iun 2007, 23:43
    0 0
    salut..am revenit cu o noua intrebare! am o secretie ...tot timpu care ma deranjeaza si uneori are un miros ciudat! ce poate fi ??nu am consultat un medic ginecolog...ce as putea sa fac in acest caz...?/
  •  
    • 18 mesaje
    12 Iun 2007, 00:32
    0 0
    sincer...tu de una singura nu ai ce sa faci..du-te la un ginecolog sa-ti spuna sigur ce ai..poate fi doar o candida..sau poate fi altceva..dar la doctor e cea mai buna solutie..si nu te speria de tonul meu pls..dar cand vine vb de chestii de genul asta nu e bine sa lasi nimic cu semnul intrebarii(prea mult timp)....
  •  
    • 274 mesaje
    12 Iun 2007, 12:15
    0 0
    Draga mea neaparat trebuie sa mergi la ginecolog sa-ti faca o sacretie vaginala, sa vada ce anume este secretia si ce tratament trebuie sa urmezi tu si probabil partenerul tau. In general porcariile astea se iau de undeva.
    Multa sanatate si nu amina cu mersul la doctor, pot da complicatii.
    Pa.
  •  
    • 49 mesaje
    13 Iun 2007, 00:10
    0 0
    va multumesc fetelor! o sa merg la un medic ginecolog desi imi este rusine ....nu am mai fost niciodata?!
  •  
    • 3 mesaje
    13 Iun 2007, 19:27
    0 0
    Si eu am patit la fel - am tot amanat sa merg la ginecolog desi aveam si eu acea scurgere urat mirositoarea si-mi era rusine sa merg la ginecolog. Pana la urma mi-am luat inima in dinti si am fost la un control - mi s-a descoperit intradevar o infectie vaginala si acum am tratament - nu e nimiv grav.
    Bafta multa.