ce calitati asteptati de la un absorbant

•  
    • 3 mesaje
    11 Iun 2007, 18:34
    0 0
    Buna,
    Si imi cer scuze de intrebare. Mentionez de la inceput ca sunt barbat si pun aceasta intrebare in scopuri academice. Adica, trebuie sa creez o campanie publicitara pt scoala. Produsul este absorbantul intern si as dori sa aud parerile grupului-tinta, adica femeile.
    Va multumesc.
  •  
    • 9835 mesaje
    11 Iun 2007, 19:25
    0 0
    ce tema idioata, mai ales pentru un barbat...
    (mai ca-mi vine sa cred ca e o gluma proasta)

eu una habar n-am ce sa-ti raspund la asa ceva.
    pur si simplu, ideea de baza e ca absorbantul sa-si faca treaba fara sa deranjeze. exact ca prezervativul, in ceea ce ii priveste pe barbati

auzi, poate n-ar fi rau sa faci o cercetare pe site-urile de specialitate si sa pui la punct un chestionar amanuntit.
    ar fi un bun punct de plecare pentru lucrarea asta a ta.
  •  
    • 3 mesaje
    11 Iun 2007, 19:56
    0 0
    Multumesc pentru sugestii. Ideea temei era tocmai sa facem o campanie pentru un produs al carui public-tinta nu putem fi noi insine.
  •  
    • 510 mesaje
    11 Iun 2007, 20:14
    0 0
    eu stiam ca absorbantele sunt externe si tampoanele sunt interne...
    iar la intrebarea ta...nu stiu ce sa-ti zic...sa fie confortabile(adica sa nu le simti prezenta),sa fie sigure(adica sa nu te trezesti cu surprize),si...chiar nu mai stiu ce sa-ti zic...nu cred ca m-am mai gandit la asa ceva pana acum...
  •  
    • 9835 mesaje
    11 Iun 2007, 20:15
    0 0
    propun urmatorul nume pentru produsul respectiv:

DIVA

daca te intreaba proful de ce ai ales numele asta, ii spui ca e abrevierea de la Dopul IntraVaginal Absolut

in rest, m-am mai gandit la subiectul asta si am ajuns la urmatoarele idei:
    - eu am un fond usor alergic, deci m-ar interesa ca absorbantul sa fie hipoalergenic
    - sa existe o singura varianta de dimensiune pentru toate etapele menstruatiei, dar la fel de eficienta si adaptabila la orice flula OB-uri exista diferite dimensiuni: mai mici pentru zilele cu flux mic, medii pt zilele cu flux mediu, mari pt zilele cu flux crescut), in asa fel incat sa nu trebuiasca sa cumpar mai multe dimensiuni.
    - sa aiba un strat exterior alunecos, pentru ca insertia sa se faca usor. stratul sa fie extrem de subtire, neutru dpdv chimic si sa se dizolve in interior, la scurta vreme dupa ce absorbantul a fost introdus. (adica ceva similar capsulelor de gel care se iau pe cale orala).
    - ambalajul individual al tampoanelor sa fie astfel conceput incat, dupa desfacere, sa poata functiona ca un fel de deget de manusa sterila (aici iti trebuie un pic de imaginatie sau sa te consulti cu prietena ta )
  •  
    • 533 mesaje
    11 Iun 2007, 22:02
    0 0
    donna esti superrrrrr mi-a placut la nebunie analiza ta!!!! Te rog din suflet realizeaza tu acest produs , ai atins puncte esentiale ....deci stii ce vrei/vrem
  •  
    • 3 mesaje
    11 Iun 2007, 23:20
    0 0
    Multumesc foarte mult pentru sugestii. Sunt idei geniale si foarte utile pentru mine. Intr-adevar, cred ca ar trebui sa o las pe donna imobile sa promoveze produsul, doar ca fetele din grupa au primit alte subiecte (sa vanda ATV-uri, de exemplu) si numai baietii pot scrie despre absorbante.
    Inca o data, multe multumiri!
  •  
    • 465 mesaje
    12 Iun 2007, 00:26
    0 0
    Mai este o chestie pe care nu cred ca a mentionat-o cineva: unele absorbante (de ex Always) fosnesc. Adica daca le folosesti cand ai pe tine ceva care nu e stramt pe fund - cum ar fi pijamaua, fosnesc cand umbli si se aude (!!!) , chestie care mie mi se pare cam penibila. Parca libresse nu fosnesc, da nu mai stiu exact pt ca folosesc mai rar externe.