Imi doresc un copil
-
0 0Am 38 de ani si imi doresc foarte tare un copil.Am facut diverse investigatii am trompele infundate ,am pierdut o sarcina in 2001 si de atunci nu am mai ramas insarcinata.Am facut mai multe:histografii, serii de perfuzii intrauterine dar fara rezultat si mi s-a spus ca singurele mele solutii ar fi vitro sau sa infiez un copil.Pentru vitro mi s-au dat sanse de 20% cu costuri de 3000 $ bani pe care oricum nu ii am .Probabil ca pana la urma voi infia un copil dar tot mai sper intr-o minune.
Multumesc . -
nu vreau sa te descurajez dar e cam tarziu, nu crezi? e din cauza varstei, organismul stie; dar poti sa mai ramai insarcinata, am o matusa care s-a chinuit toata viata sa faca un copil si l-a facut cu greu, al doilea a venit pe nepusa masa si la 42 de ani, acum e mare, sanatos, e destept si descurcaret; nu-ti pierde speranta
-
Mai incearca si metode naturiste, cosuma tinctura de zmeura, ceai de zmeura, zmeura uscata. Si mai ales lasa stresul deoparte si sentimentul de vinovatie mai ales.Nu e vina ta. Cat despre adoptie eu as zice sa te gandesti de 20 de ori inainte de a o face. Chiar esti convinsa ca poti iubi un copil care nu l-ai nascut tu, te-ai simti mama deadevarat?
-
este foarte important tonusul, optimisul, starea ta emotionala, mai ales in cazurile astea in care astepti "o minune". asa ca multa speranta iti urez.
in privinta adoptiei, e o solutie destul de buna pana la urma. eu nu zic ca e un capat de lume si da, te poti simti "mama deadevarat" fata de un copil nenascut de tine. daca vrei sa fii mama inseamana ca ii poti oferi unui copilas, fie el al oricui, sentimentul ca e iubit si e al tau. de ce ar fi mai "mame deadevarat" cele care fac copii garla si nu simt nimic fata de ei...mult succes iti urez si numai bine! -
Sunt de acord cu tine Danelutza,ai perfecta dreptate,sunt atatia copiii in centre care au nevoie de o mama.Eu personal am trait intr-un centru si cu toate ca aveam o mama ,imi doream din tot sufletul sa-ma infieze si pe mine o familie,dar n-am avut eu norocul asta ptr.ca nu a vrut a ceea mama care eu nu o numesc asa ,sa de-a o semnatura.Din cauza asta viata mea a fost o lupta continua,singura in strainii fara o familie.Sunt atatia copiii care te asteapta.
-
Imi pare rau ca nu reusesc acum sa intru pe Pagini Aurii si nu am nici agenda la mine.Promit ca maine la prima ora revin cu adresa si nr.de telefon.
Se numeste Botezatu Costache,este un medic f.bun si de aceea este f.aglomerat.Lucreaza pe baza de programare, care se face telefonic, de preferinta cu cateva zile inainte.
Eu sunt in evidenta lui de 5 ani(in care am avut si o nastere) si pot spune ca este singurul medic (de orice specialitate) la care merg fara frica.
L-am rcomandat catorva prietene care au problemele voastre.Acum una din ele are gemeni(!!!)iar cealalta asteapta sa nasca la inceputul lui decembrie.
Parerea mea este ca daca sunteti aproape de Galati ar fi pacat sa nu incercati.In fond nu pierdeti nimic.
Am uitat sa spun ca in zona galati este recunoscut ca fiind medicul cu cea mai performanta aparatura (face si laparoscopie)
Revin maine cu amanunte.
Bafta! -
Draga Vili1,
Da, medicul are cabinet particular, nu foarte mare, dar foarte bine dotat cu aparatura.
Medicul are in jur de 43 de ani dar va asigur ca nu este genul de medic libidinos despre care s-a mai scris anterior, la alt subiect. Ceea ce-mi place mie este ca discuta mult cu pacientele si le explica starea reala, in termeni mai mult sau mai putin medicali, astfel incat fiecare sa inteleaga in ce situatie este.
Nu-si permite nici sa faca glume proaste nici sa te trateze de sus.
Sper ca daca veti ajunge pe la cabinet imi veti da dreptate si veti fi multumite.
Bafta! -
Asa cum am promis, revin cu adresa completa a medicului.
Galati
str.Brailei nr.68, bloc BR3,parter
Precizez ca str.Brailei e singura strada care strabate orasul de-a lungul si de-a latul, deci nu este greu de gasit.Mai exact de la intrarea in oras dinspre Braila mergi pana aproape de centru.
Bafta!