oxiuri
-
1 0Fetelor am o problema
nu stiu cum si de unde, dar am observat ca am oxiuri, si nu stiu ce sa fac
Se da tratament fara prescrpitie medicala? Ca nu am cum sa ajung la medicul de familie in scurt timp. Si daca fac tratament, in cat timp ar trebui sa scap de ei? M-am mai interesat si am inteles ca la 2 saptamani trebuie repetat tratamentul. Inseamna ca dureaza mai mult de o luna?
Va rog sa imi raspundeti ca eu nu stiu ce sa mai fac am o stare continua de disconfort din cauza asta! -
Dragutza , oxiurii ma gandesc ca sunt ceva de genu sau chiar -viermisori
nu? eu imi aduc aminte foarte bine cand eram micutza si aveam prbl de genu , mamika mea imi facea un "suc de usturoi" ,deci usturoi pisat intr`o canutza si putina apa sa devina fluid si hopa pe gat ! sau sa mergi la farmacie sa intrebi de ceva supozitoare..bleah ! dar oricum..cea mai la indeamana solutie este usturoiul ! Bafta te pup -
Da... asta sunt. In general apar la copii, dar ii pot lua si adultii prin contact cu persoane infectate. Nu stiu de unde i-am luat, nici de cat timp ii am , dar i-am observat de cateva zile, si ma deranjeaza rau de tot seara....as vrea sa iau tratament nu sa ma bazez pe usturoi....vreau sa stiu daca facand tratament imi trece mai repede? Vreau sa scap cat mai repede de ei...
-
Cum spunea si Soraya chestia cu usturoiul este ceva intermediar. Dar ca sa scapi de problema trebuie sa mergi sa faci o analiza coproparazitologica ca sa vezi de care sunt si ce anume trebuie sa iei. Si mai este o problema, daca trebuie sa iei numai tu, sau si cei apropiati tie. Trebuie sa ajungi la medic cit mai repede, nenorocitii astia pot sa dea multe complicatii pe tubul digestiv.
MUlta sanatate. Pa.