nu am idee despre ce e vb sincer..dar poti cauta pe google informatii , iar la search poti introduce pe langa denumire "pret" , sau sa scrii "magazin online canesten" si cu siguranta vei gasi ceva ..de altfel te voi ajuta si chiar acuma ma uit sa vad dak gas ceva si iti spun
uite nu am avut tp sa caut f bine ca trebuie sa`mi fac sarmalutele dar am gasit ceva produse pentru igiena intima dak esti interesata http://www.kaboo.ro/Results---1--X--X--X--X--Ingrijire-intima.html
O alta posibilitate este sa cauti pe Google, farmaria Sensi Blu sau Help Net sau Dona, si acolo cauti medicamentul si in general are si pretul. Succes!!
chiar dimineata am vazut reclama la canesten.impotriva ciupercii piciorului Ce ma surprins......faptul ca e pe baza de clotrimazol .....asa ca la un pret mai mic poti sa-ti cumperi direct unguentul; clotrimazol sau ovule....depinde pt ce ai nevoie!!
Nu se compara cu clotrimazolul facut la noi. Si in plus, daca e vb de ovule, e nevoie sa bagi 12 de clotrimazol, iar de canesten doar 3. Eu am folosit pentru candida si mi-a fost f f bun. Costa acum un an cam 36 RON - cel de 3 ovule. MAi este si de 6 ovule, dar nu stiu cum e.