Probleme de FEMEI
-
0 0Fetelor..pls ...help ! am intrat aici ptr schimb de experiente , sa styu dak vreuna din voi a mai trecut prin asa ceva..de cca 3-4 luni de zile perioada de menstr e neregulata si intr`un final am mers la dr de familie ptr k ma durea tare burtika inainte cu vreo 2 maxim 3 sapt de ciclu.Dr de fam mi`a dat trim la ginecolog , iar doamna ginecolog mi`a zis ca am un chistuletz de vreo 3 cm , si ca nu e bai ... mi`a prescris anticonceptionale si sa vin in 3 luni dupa tratament cu ele... De cand am fost la ginec au trecut vreo 3 sapt asteptand sa`mi vina..ieri mi`a venit dar nu sange !! In loc de asta , a fost un lichid maroniu , chiar f inchis ! Asta styu ca imi aparea dupa ce imi trecea..asa putin ! Si de ieri mi`a curs doar din`aia dar f putin , mai mult cand mergeam la toaleta la pipi! Mentionez ca am inceput tratamentul cu antic de ieri de acnd mi`a curs putinul lichid maroniu... Va rog sa`mi impartasiti si sa ma ajutati ! Va pup dulce ,a m incredere in voi !
-
Cred ca este vorba de o dereglare hormonala daca numai de vreo 3-4 luni menstruatia vine neregulat.Problema este ca medicii astia habar nu au, ei vad problema doar din punctul lor de vedere, pe specialitatea lor, nu pot gandi mai departe!!!Stiu una si buna:anticonceptionale....dar de analize or fi auzit???Poate fi o lipsa de progesteron sau cine stie ce alt hormon iti perturba ciclul menstrual!!!
Ar fi indicat sa te vada un endocrinolog, de sarcina nu cred ca poate fi vorba si stai linistita ca se regleaza, ar fi fost bine sa faci si o ecografie sa vezi cat este endometrul, ca poate nu s-a ingrosat si atunci nu are cum sa-ti vina.Sanatate si mai gandeste-te cu anticonceptionalele,ca dupa ce nu le mai iei s-ar putea sa fie aceeasi problema!!! -
Nu stiu cum sa iti multumesc ptr sfat ! Nu credeam ca asa de repede ma fac auzita , aici vad k toate suntem prietene ! Pai sa vedem... si eu sper k nu este nici o problema grava , chestia cu ecografia este f buna , sa vad evolutia chistului , promit k o voi face dak in urmatoarea saptamana nu simt k sunt bine , si dak nu`mi si trece cu antic ... doctorita mea mi`a dat odata cu trimiterea sa fac si o analiza la pishu dar nu am fost ptr k am pierdut trimiterea (am fost in curatenie generala) si acuma cred k trebuia cu siguranta sa fac si o analiza de genu , ptr ca ma cam dor rinichii , de fapt tot spatele..
astept comentarii si ink o data MERSI !:*:* -
hmm..si in leg cu dereglarea menstruatiei..sa va pov .. in urma cu mai mult de juma de an o doctorita de la planning a venit si ne`a pov de antic si ne`a sfatuit ca e bine sa luam,regleaza menstruatia si curge mai putin etc ,si am inceput sa iau si eu , am luat cca 5 -6 luni si mi`a fost super pana o matusa de`a mea pe care nu o suport delok (cam bagacioasa) mi`a umblat prin lucruri si a spus k imi creste par pe corp si mai multe si sa nu mai iau ! si am urmat sfatul si cam ed atunci nu`mi mai vine regulat dar prbl cu de 2 ori pe luna sau o data la 2 luni , a inceput de acum 3,4,5 luni nu mai stiu sigur
mamika mea e plecata de mult in italia , sunt sg cu tati si fratele meu , si nu mi`e delok usor , ba chiar am trecut prin multe si a trebuit sa ma descurc singura... va pup -
ma, eu de fapt nu prea inteleg cronologia in care s-au desfasurat evenimentele.
nu inteleg nici povestea cu doctorita le-a sfatuit (inteleg ca pe eleve, la scoala) sa ia anticonceptionale, ca "regleaza menstruatia si curge mai putin etc". suna cel putin straniu, pentru ca ma indoiesc ca un medic ar recomanda anticonceptionale cu lejeritatea cu care ar recomanda o cura de multivitamine.
cat despre faza cu matusica - din moment ce fata lua anticonceptionale la recomandarea ginecologului, pentru tratarea unui chist ovarian, care e problema???
e prea mare amestecatura, parol... -
dap am 16 ani... si doctorita care a fost la mine la scoala intradevar ne`a fac sa intelegem ca sunt f bune antic ptr ciclu dar si ptr protectie..mno..lunile in care am luat mi`a fost f bine..adineauri am venit de la plaja si dupa ce am fac o baie calda ( si ieri si azi fac bai cazli-fierbinti poate imi vine odata ! ) deja sunt disperaata cu lichidul ala maro..
aantic iau in cont ,poate o sa `mi revin.nuhs...
va multumesc ptr sfaturi again -
Nu ma mai certati va rog
pai asa se spune , cand esti bolnava ca dak faci baie pe de`antregu sau cand te speli jos dak e apa calda , te tzine mai mult si inversa....si eu cum is mai creativa .. m`am gandit ca no.. si in leg cu antic prima oara dap..le`am luat dupa ureche
iar a2a oara , adik acuma cu reteta , CU SIGURANTA LUNI O SA FIU LA MEDICUL DE FAMILIE , speram totusi ca in week-and ` asta sa se faca ceva .. va multumesc ptr atentie si pot sa zic ca dak era mami aks m`ar fi certat ea la faza cu baile , dar ce sa`i faci...soarta