Transpiratie....intr-un loc ciudat ;D

•  
    • 46 mesaje
    8 Iun 2007, 17:54
    0 0
    Evelor, am un subiect cam stanjenitor pt mine, dar aici poate este cineva care stie:ori caldurile astea sunt de vina...ori nu stiu ce se intampla, cert e ca transpir f tare..in "zona aia" si se si simte un..miros de transpiratie.Stiu ca suna ciudat si nu tocmai placut, dar eu sunt o obsedata de curatenie si ce mi se intampla((((
  •  
    • 9835 mesaje
    8 Iun 2007, 18:05
    0 0
    regula nr. 1: epilare inghinala sau tunderea foarte scurta a parului pubian.

regula nr. 2: haine si chiloti de bumbac. hainele sa fie lejere, sa lase pielea sa respire. chilotii sa fie din aia normali (nu strig), ca sa absoarba transpiratia.

regula nr. 3: sapun antibacterial (eventual protex, varianta de

regula nr. 4: sezutul trebuie sa poata respira cat de cat prin tapiteria scaunului pe care stai. daca tapiteria e sintetica si/sau nu permite acest lucru, pune o pernuta sau un prosop de bumbac pe ea.
  •  
    • 46 mesaje
    8 Iun 2007, 18:10
    0 0
    Toate kestiile pe care le-ai enumerat le fac.....(Tocmai ti-am spus ca sunt obsedata de curatenie...si nu intekleg de ce mi se intampla mie(((
  •  
    • 698 mesaje
    8 Iun 2007, 18:22
    0 0
    sigur nu ai cumva o infectie ceva acolos i asta cauzeaza mirosul?
  •  
    • 46 mesaje
    8 Iun 2007, 18:52
    0 0
    Nu, nu am...si uite asa, mi se intampla mie, care am o igiena perfecta por spune...in fine...poate e ceva hormonal?
  •  
    • 46 mesaje
    8 Iun 2007, 19:07
    0 0
    Am uitat sa precizez un amanunt:acest lucru mi se intampla numai cand ies afara, p[e caldura, in casa sau cand e mai racoare afara nu!