pasta de dinti cu argila

•  
    • 121 mesaje
    7 Iun 2007, 19:59
    0 0
    hello evelor! a folosit careva pasta de dinti cu argila care se gaseste in plafar ??? as dori sa stiu daca o folositi cu o alta pasta sau numai pe aceasta , poop u si astept raspunsuri
  •  
    • 2794 mesaje
    7 Iun 2007, 20:06
    0 0
    Eu am incercat-o pe cea de la AslaVital. E naspa...gust cam aiurea si la sfirsit nu iti simti dintii curati cum ii simti dupa alte paste.
  •  
    • 86 mesaje
    7 Iun 2007, 20:33
    0 0
    Eu am incercat-o pe cea cu argila de la o firma mai putin cunoscuta, un ambalaj colorat pe care scrie ca e inventie proprie, etc. Insa nu mi-a placut sub nici o forma!
  •  
    • 123 mesaje
    7 Iun 2007, 20:44
    0 0
    mama a folosit 2 tipuri, dar pentru tratament de intretinere dupa paradontoza. se simte foarte bine de la ea. daca esti sanatoasa nu cred ca e cazul sa folosesti. o pasta din plante foarte foarte buna e paradontax.
  •  
    • 4411 mesaje
    7 Iun 2007, 21:59
    0 0
    O fi buna dar are gust naspa..Nu contine suficient mentol nu stiu,ii lipseste ceva..Spunea si lolita ..parca nu-ti simti dintii f curati,si oricum nu-ti da aceeasi prospetime ca altele
  •  
    • 121 mesaje
    8 Iun 2007, 00:10
    0 0
    eu am incercat sa o folosesc pt ca am probleme cu gingiile dar simt ca ma spal cu nisip pe dinti cred ca voi trece iarasi la sensodyne poopici si thx for pt raspunsuri
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    8 Iun 2007, 11:15
    0 0
    Eu folosesc GennaDent si pot spune ca e mult mai buna decit orice pasta de dinti din comert(colgate, blendamed, etc)Intr-o luna de la folosire(de 2 ori pe zi) dintii mi s-au albit, nu mai am probleme cu ei si chiar ieri am fost la dentist si mi-a zis ca am o dantura sanatoasa si alba.
  •  
    • 121 mesaje
    8 Iun 2007, 16:46
    0 0
    avy aceasi pasta am cumparat-o si eu , imi potzi spune te rog daca mai folosesti si alta pasta pe langa asta si cat stai cu ea pe dinti ca vad ca e de la 2 la 45 min . te poop si astept raspunsul tau
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    8 Iun 2007, 17:31
    0 0
    Buna .Nu mai folosesc alta pasta in afara de asta .Ma spal normal pe dinti cu ea.Nu am incercat sa stau cu ea pe dintii dupa ce ma spal.
    Trebuie folosita mai mult timp.
    Tu ptr ce o folosesti?
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    8 Iun 2007, 17:37
    0 0
    Am inteles ca mai exista o pasta de dinti Lacalut care se zice ca este buna pentru tot felul de afectiuni stomatologice.Am incercat niste samples dar mie una nu mi-a placut.
  •  
    • 46 mesaje
    8 Iun 2007, 20:19
    0 0
    Lacalut, Sensodyne, alte paste cu argila sau care au in denumire cuvantul "paradontoza", sunt recomandate persoanelor care au afectiuni dentare, cum ar fi:sensibilitate ridicata(sangerari ale gingiilor, durere la rece/cald), paradontoza, etc. Celelalte persoane care doresc sa aiba dinti albi, trebuie sa foloseasca o pasta de dinti normala, cu fluor si calciu si sa consume lactate si fructe.Nu uitati ca alimentatia joaca un rol important in sanatatea danturii!