taiatul sub limba ????
-
7 Iun 2007, 15:190 0salutare tuturor si bine v-am gasit !
haideti sa va povestesc si voua o tampenie pe care am auzit-o acum catva timp de la o vecina si care, pe mine m-a ingrozit !
are sotul bolnav si vrea sa-l duca zilele urmatoare la o baba, undeva la tara sa-l TAIE SUB LIMBA !!!! am crezut ca innebunesc cand am auzit !! se mai practica tampeniile acestea in 2007 ?????
cand medicina este asa de avansata, este normal sa mai apelam la asfel de remedii ?
nu prea cunosc multe detalii despre acest taiat sub limba, dar totusi, stau si ma intreb : oare mai exista oameni atat de inconstienti sa nu realizeze la ce riscuri se expun ? -
7 Iun 2007, 15:40Buna ! Sunt nou inscrisa in Club. Esti prima persoana cu care vorbesc. Sper sa-mi fii de bun augur. Despre taiatul sub limba stiu 2 chestiuni:
1. imediat dupa nasterea nepoatei mele doctorita a taiat-o sub limba ca spunea ca ar putea deveni sisiita sau ririita. Si cei drept acum la aproape 3 ani vorbeste aproape perfect
2. stiu ca la tara se practica procedeul in cazuri de hepatita. Nu stiu rezultatul. Mie personal mia-ar fi frica sa-mi fac mie, sau cuiva din familie. -
7 Iun 2007, 15:57marriana, taiatul sub limba se face la nou nascutii care au limba legata si nu pot sa vorbeasca, asa cum a fost fratele meu.
Dar sa faci practica asta la un om batran.....mi se pare total aiurea. Exista atatea remedii, incat nu cred ca nu se poate gasi un remediu la boala de care sufera omul respectiv.
Si stiu ca mai era bun la ceva taiatul sub limba, dar nu-mi mai aduc aminte. Este posibil sa fie hepatita, dar nu mai tin minte.
Ar trebui sa-l duca la doctor, nu la babe si sa-l taie sub limba. Chiar crede ca asa se va vindeca? Mi se pare o prostie, dar...fiecare cum crede de cuviinta. -
7 Iun 2007, 15:57maia, bine ai venit in clubul nostru ! sper ca aici sa gasesti prietene virtuale care sa-ti fie de un real folos iar tu, la randul tau, sa fii o buna prietena pt. cat mai multe dintre noi !
-
7 Iun 2007, 16:50Da,pentru hepatita este.Poate sa faca o infectie si sa moara,mai ales daca este batran..Doamne fereste ce le mai trece unora prin cap...