Help !!!
-
4 Iun 2007, 11:470 0Ajutor !!! Luna asta, se pare ca am un ciclu foarte abundent, ce as putea sa iau ca sa mai reduc din cantitate, nu vreau sa mi se faca rau la serviciu...
-
4 Iun 2007, 12:45aproape sigur e din cauza caldurii (caz in care culoarea sangelui e ceva mai deschisa decat de obicei, adica spre rosu aprins)
imbraca-te lejer, nu face efort, nu te enerva, fereste-te de caldura, cafea, alcool si de mancarurile prea dulci, picante, acre.
alimentele amare si astringente au efect racoritor si reduc hemoragiile. -
4 Iun 2007, 13:06multumesc donna pentru raspuns, cred ca este un ciclu hemoragic, este deschis la culoare, de asta mi-e teama sa nu pierd foarte mult sange aiurea, am luat un Nurofen, parca auzisem odata ca vitamina K, ar fi buna, as bea si un ceai, dar nu stiu de care ?!
-
4 Iun 2007, 18:36Incearca fructele sau suplimente cu vit C, dar nu exagera cu ele, ca da in alte belele. Mie imi face bine grepfrutul, e amar si acrisor in acelasi timp. Daca nu il suporti asa, adauga niste miere sau zahar brun. Sau adauga in salata de legume patrunjel, contine foarte multa vit C si nu e agresiv cu stomacul. Nu e o idee rea sa bei si lapte, organismul pierde calciu in perioada ciclului. Evita dusurile fierbinti sau reci si nu sta in camere cu aer conditionat daca nu esti "echipata" corespunzator la picioare.