pentru cresterea sanilor
-
0 0am citit aseara pe forum despre pastilele CONTOUR pentru cresterea sanilr si despre tinctura si uleiul da marar.azi mi-am cumparat pastilele de la o farmacie din Crangasi si tinctura am gasit-o la Plafar.acum incep tratamentul si promit ca voi scrie in fiecare saptamana despre efectul lor asupra mea.va pup si sper sa pot lauda si eu aceste produse...
-
Buna fetelor! Am deja patru zile decand fac tratamentul cu pulbere de marar, o lingurita se pulbere pe stomacul gol dimineata, o ti 10-15min iar seara la fel.Cam de doua zile sani mei sunt putini mai mari,tari si ma dor.Ca inainte de ciclu.Acum intrebarea mea este:ESTE BINE SA II AM ASA SAU NU.Asa sa menifestat si la voi?.
Pastile nu mam decis sa iau.As vrea mai mult sa merg pe tratamente naturale.PUPICI -
Buna fetelor! Eu am inceput deja tratamentul cu pastile Contour. Sunt la a doua cutie. Sanii mei sunt mai tari, mai fermi si mai plini. Nu mi-am masurat circumferinta inainte si dupa ca sa va pot da si detalii despre o crestere spectaculoasa. Oricum situatia este mult mult mult imbunatatita iar sutienul se umple foarte foarte frumos acum. Am incercat si cu tinctura cu marar acum ceva vreme dar sincera sa fiu nu am observat nici un fel de schimbare dupa aproximativ 2 saptamani. In cazul in care va decideti si voi pentru pastilele Contour sa stiti ca sunt pe baza de plante iar daca vreti mai multe detalii despre ele puteti vizita site-ul www.vitacare.ro. O sa va mai tin la curent (eu sunt decisa sa fac tratamentul pana la capat). Toate cele bune si.....push up (ca sa zic asa
)!!!! -
Consumul de bauturi ce contin cofeina sau al celor acidulate este restrictionat in cazul folosirii pe termen lung a acestei formule. Nu as putea sa iti spun exact ce inseamna acest "termen lung". Eu din pacate am capatat aproape o dependenta de Coca Cola (contine si cofeina si mai este si acidulata pe deasupra) si consum minunata bautura in aceleasi cantitati industriale ca si inainte de inceperea tratamentului. Ca efecte secundare deocamdata nu am observat nici unul negativ. In afara de modificarile la nivelul sanilor, am observat o imbunatatire a calitatii pielii...ca sa zic asa. Este mai neteda, mai fina, mai catifelata. O fi de la pastile....o fi de la nu stiu ce altceva si este doar o pura coincidenta....nu as mai putea sa iti spun.
Sincera sa fiu si eu am fost cam nehotarata in privinta inceperii tratamentului cu Contour. Numai ca la mine treaba sta cam asa: ma hotarasc greu sa fac o chestie, dar cand m-am hotarat nu ma mai scoti din ale mele. Asa ca intr-o buna zi mi-am luat inima in dinti si m-am dus la farmacie. Deocamdata totul este ok.
A, inca ceva. Mi-am dat seama ca am inceput sa imi...simt sutienul. Am crezut ca e doar o chestie de moment dar senzatia persista. Cred ca va trebui sa il ajustez putin.
-
Draga m_radulescu2000 iti multumesc pentru raspuns si binenteles si celorlalte eve le multumesc. Cred ca am sa incerc si eu tratamentul si o sa va tin si eu la curent, ce se intampla. Eu eram hotarata sa recurg la implanturi de silicon, dar vor incerca asa, e mai usor si de ce nu, mai ieftin. Multumesc si noroc la toate evele!
-
Black_magic_woman am citit mesajul tau si..parca l-as fi scris eu
Si eu iau pastilele Contour,sint la a doua cutie iar efectele sint vizibile. Sint extrem de incintata!!! Sint hotarita sa fac tratamentul timp de 3 luni apoi...nu stiu ce voi face,sper din tot sufletul sa se mentina efectul si dupa incetarea tratamentului. La fel ca si tine sint dependenta de coca-cola si de cafea pe deasupra.In prospect scrie sa nu se consume bauturi acidulate si cele care contin cofeina insa nu pot sa renunt,ba chiar inghit pastilele cu coca-cola. Nu am depistat nici o reactie adversa pina in prezent ci doar una extrem de placuta: am tenul mai fin!! Pina acum nu am realizat ca se poate datora tratamentului dar cind am auzit ca si tu te mindresti cu asa ceva...m-am lamurit! va pup pe toate si va doresc un Push_up senzational!
Andreea
P.S. Nu am reusit cu nici un chip sa inghit scirbosenia aia de pulbere de marar,are un gust...ORIBIL!! fetelor,voi cum puteti??? -
Dragelor, ma bucur ca va bucurati
de efectele pastilelor Contour. Eu sunt la a treia cutie deja. Mai am cateva zile si o termin. Dupa cum v-am spus eu am observat efectele la a doua cutie (nu as putea sa va spun cu aproximatie daca inainte de jumatatea cutiei sau dupa). Oricum ideea e ca deocamdata situatia este exact cum era la a doua cutie. Deocamdata situatia stagneaza. Dar eu sunt hotarata sa fac tratamentul asta pana la capat. Adica 3 luni si asta ca sa fiu cu inima impacata si sa nu stau dupa aia sa ma intreb "dar daca as fi continuat ...." Nu sunt descurajata pentru ca la urma urmei sunt doar la jumatatea tratamentului. Si chiar daca situatia la mine in sutien
o sa ramana exact cum este acum.....eu sunt multumita. Oricum e mai bine decat a fost vreodata.
Va pup si o saptamana buna -
Fetelor,voi ati innebunit de tot???Voi chiar credeti in porcarii de genul asta??? Cum naiba credeti ca va cresc sanii daca nu prin activarea hormonilor feminini??? Eu habar n-am ce contin aceste medicamente,dar si ce daca zic astia ca-s naturale???Pe naiba...oi fi eu mai sceptica,dar eu am patit-o si cu hormonii nu-i de jucat.
Ati intrebat vreun doctor de specialitate in ce sens va afecteaza si care sunt urmarile??? Va spun eu...in cel mai rau caz...cancer de san...Doamne fereste...
Bine-ar fi sa vorbesc aiurea,dar logic vorbind...e clar ca numai hormonal poti actiona asupra glandelor mamare.Sau????